Huawei: Anuntul IMPORTANT, ce a RECUNOSCUT Oficial Compania

Huawei a facut un foarte important anunt in care a recunoscut in mod oficial ceva ce multa lume stia de ceva vreme, din pacate pentru toata planeta.

huawei supravietuieste

Huawei este una dintre cele mai mari companii din intreaga lume, iar din pacate pentru ea, a fost nevoita sa recunoasca o problema foarte mare care o afecteaza intr-o si mai mare masura, mai exact dificultatile generate de catre sanctiunile impuse de SUA. Guo Ping, presedintele consiliului de administratie al Huawei a declarat ca in momentul de fata sanctiunile impuse de catre SUA impotriva companiei o afecteaza intr-o foarte mare masura.

Huawei a fost obligata sa-si faca un stoc de componente pentru noi produse, sanctiunile din SUA interzicandu-le partenerilor sai sa mai produca vreun fel de componente pentru ea cu tehnologii si echipamente americane. Situatia e atat de serioasa incat cei de la Huawei spun acum ca principalul lor obiectiv pe termen scurt este supravietuirea sanctiunilor impuse de catre SUA, ceea ce desigur ca va reusi sa faca fara probleme cu ajutorul guvernului chinez.

Huawei: Anuntul IMPORTANT, ce a RECUNOSCUT Oficial Compania

Huawei are componente suficiente pentru a fabrica in continuare echipamentele pentru telecomunicatii pe care le vinde in lumea intreaga, insa pentru telefoane situatia este cu mult diferita, din pacate pentru ea. Asta inseamna ca Huawei va trebui sa gaseasca unele alternative pentru fabricarea telefoanelor in continuare, insa deocamdata nu prea are de unde sa aleaga, majoritatea companiilor cu care ar putea colabora folosind tehnologii din SUA.

“Agresiunea continuă din partea guvernului SUA ne-a pus sub o presiune semnificativă. În acest moment, supraviețuirea este scopul. În ceea ce privește jetoanele, la mijlocul lunii septembrie, ne-am grăbit să stocăm câteva. Dacă guvernul SUA o permite, suntem încă dispuși să cumpărăm produse de la companii americane.”

Huawei este intr-o situatie foarte dificila in momentul de fata, insa are guvernul chinez in spate, iar cu un asemenea aliat, Donald Trump nu poate face absolut nimic pentru a ingenunchea compania, asa cum pare sa doreasca sa faca. Huawei va supravietui fara probleme oricaror obstacole similare ii sunt puse in fata de catre Donald Trump, si nu numai, doar ca ramane de vazut in ce masura presedintele SUA va ramane la Casa Alba, sau va fi inlocuit din functie.

Huawei a reusit totusi in T2 2020 sa ramana in fruntea producatorilor de telefoane mobile la nivel global, lucru care e posibil sa se intample si in T3, daca vanzarile sale au mers cel putin la fel de bine.