Raiffeisen Bank: TOTI Clientii Vizati de un IMPORTANT Anunt

Raiffeisen Bank are un mesaj special pentru toti clientii sai din Romania, iata ce a dezvaluit banca pentru toata lumea, si cat de mult conteaza.

0

Raiffeisen Bank libertate

Raiffeisen Bank a publicat un anunt foarte important care ii vizeaza pe toti clientii sai din toata tara, unul de care ar trebui sa stie chiar toti cei care au un card bancar la banca, mai ales ca este unul chiar de foarte bun augur. Cei de la Raiffeisen Bank si-au anuntat clientii din toata Romania in legatura cu faptul ca pot face retrager de la orice bancomate fara sa plateasca vreun comision pentru banii scosi, chiar daca bancomatul este al altei banci.

Raiffeisen Bank vine aici cu un mesaj pe care l-am mai vazut si de la alte banci din Romania, toate avand obligatia de ceva vreme de a nu mai percepe comisioane pentru retrageri chiar daca acestea se fac de catre clientii altor banci. Raiffeisen Bank nu e singura banca care e obligata sa nu perceapa comisioane pentru retragerile facute de catre alti clienti de la bancomatele sale, si nu e singura care beneficiaza de acelasi lucru de la alte banci.

Raiffeisen Bank: TOTI Clientii Vizati de un IMPORTANT Anunt

Raiffeisen Bank da de inteles ca toti clientii sai cu carduri se pot bucura de acest beneficiu serios pentru cardurile pe care le detin, si vorbim despre ceva foarte important, pentru ca a retrage bani fara comisioane nu e tosusi nimic. Exceptie de la aceasta regula fac cel mai probabil clientii persoane juridice care au conturi la Raiffeisen Bank, iar asta pentru ca si la alte banci nu se ofera ceva similar pentru aceste tipuri de conturi, deci situatia e probabil identica.

Tu până unde alergi ca să scoți bani cu ZERO COMISIOANE? La Raiffeisen ai retrageri în lei fără costuri de la ATM-ul oricărei bănci din țară.

Publicată de Raiffeisen Bank Romania pe Joi, 24 septembrie 2020

Raiffeisen Bank incearca sa isi bucure clientii din toata tara cu acest anunt foarte bun pentru toata lumea, si este vorba despre o veste grozava care mai mult ca sigur va multumi oamenii care sunt dornici sa scape de comisioane. In mod normal n-ar trebui sa existe vreo limita in bani pentru retragerile facute, adica sa nu se perceapa comisioane indiferent de suma pe care o retrageri, dar la Raiffeisen Bank primiti mai multe detalii.

Raiffeisen Bank nu spune asta, insa eliminarea comisioanelor pentru tranzactii se aplica doar in Romania, astfel ca daca veti scoate bani din alte tari europene, sau de pe alte continente, vi se vor percepe comisioane.