UBER: Decizia IMPORTANTA a Companiei care a SURPRINS Lumea

UBER a anuntat o decizie foarte importanta care a si surprins foarte multa lume, iata ce face acum platforma de ridesharing pentru utilizatorii sai.

UBER blocari

UBER este cea mai mare platforma de ridesharing disponibila in momentul de fata in intreaga lume, cu foarte multe curse facute zilnic cu utilizatorii sai, iar recent compania a anuntat o politica menita sa ii oblige pe soferi sa poarte masti in timpul curselor. Ei bine, aceasta politica incepe sa fie impusa acum de catre compania americana, iar in baza ei, ea a decis sa interzica accesul a 1250 de soferi la aplicatia sa pentru ca au refuzat sa poarte masti in timpul curselor.

UBER a implementat in aplicatia dedicata soferilor o functie speciala menita sa le scaneze fetele pentru a detecta daca ei poarta masca, sau nu, atunci cand fac curse, iar ea a fost motivul din cauza caruia acestia nu mai pot accesa platforma acum. UBER a prezentat acest nou sistem din cadrul aplicatiei sale acum mai bine de o saptamana, iar saptamana aceasta a decis sa il impuna pentru soferii din SUA si Canada, doua tari cu foarte multe curse facute zilnic.

UBER: Decizia IMPORTANTA a Companiei care a SURPRINS Lumea

UBER impune aceasta politica pentru a-i obliga pe soferi sa se invete sa ii protejeze pe cei cu care fac curse, insa inclusiv pentru pasageri exista un sistem similar care le interzice sa se mai urce in masini. UBER are si pentru aplicatia utilizatorilor obisnuiti acelasi sistem care verifica purtarea mastii in interiorul masinii, iar daca utilizatorul refuza sa faca verificarea, nu va putea initia cursa de la bun inceput, iar daca isi da masca jos in timpul cursei, iar soferul il raporteaza, va avea acces interzis la aplicatia UBER.

UBER aplica niste masuri extrem de bune pentru clienti si soferi, iar asta pentru ca e nevoie ca toata lumea sa se protejeze, indiferent daca crede in Coronavirus, sau nu, de infectat se poate infecta oricine, oricum. In aceasta idee, politica UBER ar trebui sa fie impusa cu o mana de fier in toate tarile in care compania activeaza, chiar daca angajatii locali nu cred in existenta Coronavirus, dar desigur ca e nevoie de supraveghere pentru toata lumea.

UBER inca nu a adus aceasta functie noua si in Europa, din pacate, iar pana cand ea va fi oferita in Romania, probabil ca vom avea si primele vaccinuri disponibile pentur utilizare, asa ca asteptarea abia a inceput.