Orange: Serviciul Oferit GRATUIT timp de 2 Luni Clientilor

Orange a decis sa le ofere clientilor din toata Romania acces gratuit timp de 2 luni de zile la un serviciu care poate fi extrem de util pentru multi.

Orange incearca

Orange continua sa aiba disponibil gratuit timp de 2 luni de zile un serviciu extrem de interesant de care oricine se poate bucura, iar asta pentru ca vrea sa le ofere clientilor sai din toata Romania acces la doar cele mai bune servicii posibile. In aceasta idee, cei de la Orange explica in aceasta pagina faptul ca pentru clientii sai din Romania ofera gratuit timp de 2 luni de zile optiunea Movie Go Unlimited pentru Orange TV Go, astfel incat romanii sa se bucure de continut oriunde s-ar afla.

Orange a lansat aceasta promotie pentru clientii sai din toata Romania cu ceva timp in urma, si continua sa o ofere pentru ca este una dintre cele mai interesante care este disponibila pentru ei in ideea de a testa platforma de streaming. Orange a lansat Orange TV Go cu ceva timp in urma, platforma avand menirea de a le facilita clientilor sai accesul la canale de televiziune, filme, seriale, etc, totul de pe orice fel de dispozitive fixe, sau mobile.

Orange: Serviciul Oferit GRATUIT timp de 2 Luni Clientilor

Orange ofera gratuit optiunea Movie Go Unlimited pentru Orange TV Go timp de 2 luni de zile, iar prin intermediul sau clientii pot urmari o varietate de filme si seriale pe care operatorul le are disponibile pentru clientii sai. Din pacate, optiunea Movie Go Unlimited a celor de la Orange nu include si posturi de televiziune, astfel ca daca veti dori sa urmariti asa ceva, va trebui sa achizitionati una dintre celelalte optiuni pe care operatorul le ofera.

Orange a oferit in trecut gratuitate si la folosirea optiunilor care au canale de televiziune incluse, insa din pacate a decis sa renunte la aceasta practica, ceea ce desigur ca e o veste proasta pentur multi dintre romani. In ciuda acestui lucru, cei de la Orange ofera in continuare acces la baza lor de filme, care include foarte multe optiuni de care oricine ar trebui sa profite, mai ales ca operatorul are si multe titluri noi licentiate pentru clientii sai.

Orange continua sa adauge in mod constant continut nou pentru platforma Orange TV Go, astfel ca oricare dintre clientii sai pot profita de filmele si serialele care le sunt puse la dispozitie in momentul de fata.