Samsung GALAXY S30 Plus: Prima Mare DEZAMAGIRE pentru Fani

Samsung GALAXY S30 Plus are parte de o prima dezamagire pentru fanii din intreaga lume, iata ce a fost dezvaluit in legatura cu noul model de telefon.

Samsung GALAXY S30 Plus neperformant

Samsung GALAXY S30 Plus este asteptat cu sufletul la gura de catre foarte multi fani ai companiei Samsung, insa din pacate pentru unii dintre ei vine astazi si o mare dezamagire pentru ca noul model de telefon a fost inregistrat cu un test in Geekbench. Vorbim despre o unitate testata de catre compania Samsung pentru lansare, si e vorba despre Samsung GALAXY S30 Plus, iar chip-ul pe care s-a facut testul este unul Exynos 2100, zvonit de ceva vreme pentru lansare.

Samsung GALAXY S30 Plus ar urma sa ofere performante inferioare fata de cele ale iPhone 11 Pro Max, daca acest test prezinta intr-adevar realitatea, iar asta pentru ca al sau scor e inferior celui inregistrat de catre cel al telefonului Apple. Daca Samsung GALAXY S30 Plus obtine in Geekbench un scor multi-core de 3060 de puncte, iPhone 11 Pro Max depaseste si 3200 de puncte, si vorbim despre un procesor vechi de un an de zile, nu unul testat pentru lansare pentru prima oara.

Samsung GALAXY S30 Plus: Prima Mare DEZAMAGIRE pentru Fani

Samsung GALAXY S30 Plus neperformant test

Samsung GALAXY S30 Plus ar putea fi o foarte mare dezamagire pentru foarte multa lume, iar asta pentru ca performantele sale sunt net inferioare fata de cele inregistrate de catre telefoane Apple vechi de un an de zile. Vorbim despre o diferenta foarte mare intre ele, una care nu va fi trecuta cu vederea, mai ales ca iPhone 12 va veni cu un spor de performante in raport cu modelele actuale, deci Samsung GALAXY S30 Plus va fi net inferior, daca testul e real.

Samsung GALAXY S30 Plus nu are deocamdata un test credibil facut nici cu noul chip Qualcomm Snapdragon 875, dar sansele ca performantele sa fie inferioare celor ale acestui chip Exynos 2100 sunt cam inexistente. Asta nu inseamna ca Samsung GALAXY S30 Plus va avea un chip Exynos 2100 egal cu cel Qualcomm Snapdragon 875, ci e de asteptat ca performantele sa fie cu mult inferioare, la fel si eficienta energetica a chip-ului pentru telefon.

Samsung GALAXY S30 Plus va fi prezentat de catre compania Samsung in primavara anului viitor, cel mai probabil prin februarie, iar lansarea in magazine ar trebui sa aiba loc undeva prin luna martie, in mod teoretic.