Orange: Vestea INCREDIBILA pentru MILIOANE de Abonati Romani

Orange are o veste incredibila pentru milioane de abonati din toata Romania, iata ce a anuntat operatorul, si ce inseamna pentru toti clientii sai.

orange calitate

Orange a anuntat o veste incredibila pentru milioane dintre abonatii sai din Romania, operatorul de telecomunicatii incercand sa-si bucure si sa-si multumeaca pe deplin clientii din toata tara cu ofertele si beneficiile pe care le are pentru ei. Despre unul dintre aceste foarte mari beneficii vorbim astazi, iar asta pentru ca Orange le spune clientilor din Romania ca are cea mai buna retea mobila dintre toate, insa si cel mai rapid internet mobil.

Orange explica in aceasta pagina de ce face aceste afirmatii, operatorul primind certificarea de la Ookla cu privire la faptul ca are cea mai performanta retea mobila din Romania, si ne concentram pe internetul mobil, pentru ca e cel mai usor de inteles. Conform celor de la Ookla, in baza a mii de teste facute in Romania, Orange le ofera clientilor din toata tara o viteza medie de download de 68.72 Mbps, cu mult peste cea a Vodafone, de 42.06 Mbps.

Orange: Vestea INCREDIBILA pentru MILIOANE de Abonati Romani

Orange calitate internet

Orange ofera viteze medii de download care sunt duble fata de cele ale Telekom, are ofera doar 31.09 Mbps pentru clienti, DIGI Mobil chinuindu-se sa ofere numai 22.83 Mbps, oricum mult mai bine decat in alti ani. Pe partea de upload Orange ofera 17.88 Mbps, singura diferenta uriasa fiind fata de Digi Mobil, care abia ofera 5 Mbps, la fel de putin precum in multi alti ani, dar ca reteaua celor de la RCS & RDS e slaba stie toata lumea de multa vreme.

Orange are si cea mai mica latenta pentru accesarea datelor, doar 26 ms, fata de 32 ms la Telekom, 38 ms la Vodafone, si 44 ms la Digi Mobil, iar asta conteaza mult pentru cei care se joaca, de exemplu, sau care controleaza orice de la distanta. Orange a reusit sa faca o retea de telefonie mobila foarte performanta cu investitii foarte mari, Romania beneficiind de unele dintre cele mai mari investitii din Europa de Est, din acest punct de vedere, iar asta se cam vede.

Orange a reusit sa ramana in topul operatorilor de telecomunicatii de foarte multa vreme, are cele mai bune servicii, dar are si preturi pe masura pentru ca nu e ieftin sa ofere calitate, indiferent in ce tara te-ai afla.