iPhone 12 Pro Max: Decizia care va dezamagi multi fani ai Apple

iPhone 12 Pro Max este de departe modelul de top din urmatoarea serie de telefoane ale companiei Apple, va fi cel mai scump dintre toate, insa va include si cele mai multe noutati importante, si compania americana vrea sa diferentieze intr-o anumita masura modelele noi.

iPhone 12 Pro Max ar urma sa aiba cel mai bun ecran, si cele mai bune camere, compania Apple dorind sa le ofere clientilor care cumpara acest model de telefon si cea mai buna experienta posibila, insa normal ca va exista si un pret pe masura pentru toate aceste lucruri.

iPhone 12 Pro Max urmeaza sa aiba un ecran cu diagonala de 6.7 inch, iar conform informatiilor aparute astazi, s-ar parea ca rata de refresh de 120 Hz, dar si senzorul LiDAR pentru camera ar urma sa fie integrate exclusiv in acest model, poate chiar si suportul 5G mmWave.

iPhone 12 Pro Max ar putea costa undeva peste 1300 de euro, la fel ca modelul aflat acum la vanzare, iar asta pentru ca Apple va face foarte multe schimari pentru el, deci e de asteptat sa nu fie chiar atat de ieftin precum isi imagineaza foarte multa lume acum.