DACIA Duster: Decizia IMPORTANTA pentru Schimbarile Surpriza

DACIA Duster este in centrul unei decizii foarte importante luate de catre cei de la DACIA, iata ce se va intampla cu noul model care va fi lansat oficial.

DACIA Duster refolosire

DACIA Duster este asteptata intr-un model “reimprospatat” in cursul urmatoarelor luni, cei de la DACIA avand planuri mari pentru noile modele de masini, iar dupa cum arata lucrurile, e de asteptat sa vedem schimbari interesante. Vorbim despre modelul facelift al DACIA Duster, acel model care va fi lansat in a doua parte a anului 2021 pentru clienti in ideea de a mai aduce ceva nou in serie in speranta ca vanzarile vor creste intr-o anumita masura.

DACIA Duster va avea in acest model facelift refolosite unele dintre componentele si elementele de design care sunt deja utilizate la masini vandute in America de Sud, India, si nu doar atat, scopul fiind de a reduce costurile de productie. Am vazut deja aceste masini prezentate in clipuri video de catre cei care au avut ocazia de a le testa, iar noua versiune facelift pentru DACIA Duster va contine modificarile pe care le vedeti la modelele vandute deja in alte regiuni.

DACIA Duster: Decizia IMPORTANTA pentru Schimbarile Surpriza

DACIA Duster urmeaza sa aiba atat elemente de design preluate de la acele modele, cat si componente, compania DACIA fiind cunoscuta pentru faptul ca ii place sa refoloseasca intr-o anumita masura unele dintre piesele utilizate la alte masini. Asa isi tine DACIA costurile de productie ale masinilor la un invel redus, iar cu versiunea facelift pentru DACIA Duster lucrurile nu vor fi diferite in vreo forma, sau alta, asa ca e bine sa va obisnuiti cu asta.

DACIA Duster nu va avea in versiunea facelift atat de multe schimbari incat masina sa poata fi considerata un model complet nou, iar multi dintre voi stiti deja asta, insa noutatile ar trebui sa fie totusi pe placul multor clienti. Chiar daca versiunea facelift a DACIA Duster nu aduce schimbari uriase, ea va modifica intr-o buna masura felul in care arata masina la interior, elementele de design folosite fiind mult mai interesante, si mai moderne.

DACIA Duster ar trebui sa fie lansata in versiunea facelift de catre cei de la DACIA undeva in cursul urmatoarelor luni, fara a se cunoaste deocamdata vreo posibila data, asa ca asteptam sa vedem ce anunturi vor veni de la producator.