Raiffeisen Bank: Mesajul cu care ii BUCURA pe Multi Romani

Raiffeisen Bank are un mesaj foarte important care ii va bucura pe foarte multi dintre romani, iata ce a decis sa faca banca pentru toata lumea.

Raiffeisen Bank recitaluri

Raiffeisen Bank a publicat un mesaj cu care incearca sa ii bucure pe multi dintre romanii din toata tara, iar asta in conditiile in care banca este de ceva vreme implicata intr-un proces indelung de a sustine arta din Romania. Mai exact, cei de la Raiffeisen Bank anunta ca miercuri la ora 19:30 urmeaza sa fie gazduite pe platforma sa online pentru arta o serie de recitaluri speciale care il au in centru pe binecunoscutul artist Bogdan Vaida.

Raiffeisen Bank spune ca vor fi disponibile cateva inregistrari rare din seria Classic Unlimited, banca incercand sa le aduca romanilor ceea ce le lipseste d eceva vreme, accesul nestingherit la arta produsa de catre artisti. Raiffeisen Bank colaboreaza cu o asociatie din Cluj-Napoca pentru a aduce aceste recitaluri in atentia publicului din toata Romania, si vorbim despre o serie de reprezentantii care sigur vor bucura multi romani.

Raiffeisen Bank: Mesajul cu care ii BUCURA pe Multi Romani

Raiffeisen Bank are in platforma sa pentru arta foarte multe reprezentatii interesante de care foarte multi dintre romani se pot bucura, iar ceea ce ne propune de aceasta data nu este cu nimic mai prejos decat ceea ce am vazut in cazul celorlalte spectacole. Vorbim tot despre streaming pentru a vedea tot ceea ce a pregatit Raiffeisen Bank pentru noi, si e o veste foarte buna sa ne putem gandi ca avem in sfarsit parte si de ceva diferit in platforma.

Începând de miercuri, 30 septembrie, de la ora 19.30, scena #StagiuniiVirtuale găzduiește o serie de recitaluri inedite…

Publicată de Raiffeisen Bank Romania pe Luni, 28 septembrie 2020

Raiffeisen Bank a incercat sa le ofere tuturor romanilor o gama cat mai variata de spectacole de care sa se bucure in momentul in care acceseaza platforma sa, iar ceea ce vedem aici este fix acest lucru. Raiffeisen Bank a colaborat cu o varietate de artisti din intreaga tara pentru a realiza tot ceea ce este acum disponibil acolo, si desigur ca va continua pentru ca oamenii au nevoie de cat mai multa arta in aceasta perioada dificila.

Raiffeisen Bank va incepe sa transmita aceste recitaluri in cursul zilei de miercuri, incepand cu ora 19:30, astfel ca veti avea suficient timp la dispozitie pentru a va pregati, si a urmari totul in timp ce este transmis.