BANCA Transilvania: SURPRIZA Mare, ce NU Stiau Multi Clienti

BANCA Transilvania le face o mare surpriza clientilor din toata Romania cu un anunt foarte interesant ce ii vizeaza, iata ce a pregatit pentru ei.

BANCA Transilvania imparte

BANCA Transilvania a publicat astazi un mesaj foarte interesant cu o surpriza mare pentru clientii din toata Romania, una de care e bine sa stie cu totii pentru ca le aduce si un mare beneficiu in momentul de fata. Cei de la BANCA Transilvania au o aplicatie pentru telefoane mobile care se numeste BT Pay, ea avand o gama foarte variata de functii disponibile pentru toata lumea, insa despre una foarte interesanta multa lume nu stia absolut nimic.

BANCA Transilvania are o functie speciala pentru aplicatia BT Pay, aceasta permitandu-le clientilor sa faca plati oriunde, si sa le ceara prietenilor bani pentru a imparti costul cumparaturilor efectuate de catre ei. BANCA Transilvania ofera aici o functie care in alte servicii, precum PayPal, si nu numai, este disponibila de ani de zile, insa si in BT Pay e oferita de ceva vreme, doar ca nu e una dintre cele care este promovata foarte des.

BANCA Transilvania: SURPRIZA Mare, ce NU Stiau Multi Clienti
BANCA Transilvania imparte factura

BANCA Transilvania ofera aceasta functionalitate doar pentru clientii din Romania care au aplicatia BT Pay instalata, deci daca prietenii tai nu sunt clienti ai bancii, si nu au aplicatia, nu le vei putea cere bani pentru cumparaturi. Daca au, atunci aplicatia poate imparti in mod automat suma de plata cu toate celelalte persoane, si le poate trimite automat cereri de plata in contul tau de la BANCA Transilvania, sau iti permite sa modifici sumele platite de fiecare in parte.

BANCA Transilvania ofera o functie extrem de utila pentru aplicatia sa, iar asta pentru ca ea le permite oamenilor sa plateasca orice, oricand, si sa le ceara prietenilor diferenta pentru a isi acoperi o parte din costurile respectivei achizitii. BANCA Transilvania are aceasta functie disponibila in cadrul aplicatiei BT Pay cu denumirea Split the Bill, sau Imparte Costul, asa ca daca o cautati, s-ar putea sa va faceti viata mai simpla cand iesiti cu prietenii in oras.

BANCA Transilvania distribuie aplicatia BT Pay in mod gratuit prin App Store si Google Play Store, iar in mod teoretic oricine ar trebui sa se poata folosi de aceasta functionalitate pe propriul telefon mobil.