WhatsApp: 4 Functii NOI LANSATE OFICIAL Azi pentru Telefoane

WhatsApp are 4 noi functii lansate in mod oficial astazi pentru telefoane, iata de ce se pot bucura utilizatorii incepand din acest moment pe dispozitive.

WhatsApp reverificari

WhatsApp are continuat intr-un ritm alert procesul de implementare de functii noi, iar asta in conditiile in care utilizatorii asteapta de ceva vreme schimari bune pentru aplicatia de mesagerie, ele fiind lansate pentru testare in versiune beta. Prima schimbare importanta facuta de catre WhatsApp e cu o functie despre care v-am vorbit acum cateva zile, acea prin care se permite blocarea permanenta a notificarilor din chat-urile pe care le avem cu anumiti utilizatori.

WhatsApp reverificari mut

WhatsApp are deasemenea data spre activare o alta schimbare majora, care nu e neaparat o functie, ci o reconfigurare a meniului cu informatii despre spatiul de stocare ocupat de catre fisierele pe care le-am primit prin aplicatia platformei. Acolo vor fi si cateva functii noi oferite de catre cei de la WhatsApp pentru toata lumea, iar in baza lor ar trebui sa administram mult mai usor spatiul de stocare care este disponibil pentru telefoanele noastre.

WhatsApp: 4 Functii NOI LANSATE OFICIAL Azi pentru Telefoane

WhatsApp reverificari stocare

WhatsApp a facut o alta schimbare care modifica functionalitatae care permite apelarea companiilor care au conturi in platforma, astfel ca butoanele pentru apelare vocala, sau video, se regasesc in pagina de profil al companiei. Aceasta schimbare e diferita de cea in baza careia butoanele acestea erau combinate intr-unul singur de catre cei de la WhatsApp, insa aceasta modificare nu este 100% completa deocamdata, ci este in proces de finalizare de catre companie.

WhatsApp reverificari media

WhatsApp are in final o alta modificare mare, aceasta aducand posibilitatea de a centra stickerele pe imaginile pe care le trimitem catre alte persoane pentru ca ele sa fie asezate cat mai bine, si a nu strica pozele. Ideea aceasta este una foarte buna deoarece multi oameni nu stiu cum sa aseze in mod corect stickerele peste pozele pe care le trimit catre diverse persoane, astfel ca putin ajutor din partea companiei americane vine ca un mare bonus.

WhatsApp testeaza toate aceste modificari in versiune beta in momentul de fata, astfel ca dupa verificarea cu utilizatorii care folosesc versiunea beta a aplicatiei, ele ar trebui sa fie lansata si in mod oficial pentru restul lumii.