DACIA Duster: Schimbarea URIASA pe care Clientii o vor IUBI

DACIA Duster va avea parte de o schimbare uriasa pe care clientii din toata lumea o vor iubi, iata ce va ajunge in viitorul model de SUV, si cum ne va afecta.

dacia duster grozavie

DACIA Duster va trece printr-o serie de modificari foarte importante, iar asta pentru ca versiunea a treia din serie va veni cu imbunatatiri semnificative pentru clientii din intreaga lume, unele dintre cele mai importante oferite pana acum. V-am vorbit despre multe dintre ele, iar acum va vorbesc si despre una mai speciala, care are legatura cu aspectul vizual al DACIA Duster, si nu neaparat cu felul in care se conduce, desi asta afecteaza si experienta la drum.

DACIA Duster urmeaza sa aiba noile faruri in forma de Y, pe care DACIA le foloseste acum in modelele Sandero si Logan, ele fiind un upgrade foarte mare, si nu doar pe partea vizuala, ci si pe partea de utilitate. Vorbim despre faruri LED folosite in noile modele ale Logan si Sandero, iar pentru DACIA Duster ne asteptam la fix acelasi lucru, daca nu cumva chiar un model superior, care sa fie si adaptiv, adica sa se miste in functie de volan, sau unghiul de inclinare al masinii.

DACIA Duster: Schimbarea URIASA pe care Clientii o vor IUBI

DACIA Duster va oferi pentru soferi si o experienta mult mai buna de condus noaptea, iar asta pentru ca farurile LED ofera o iluminare mult mai buna, deci vizibilitatea va fi deasemenea imbunatatita pentru soferi. Desigur ca aici vorbim despre aspecte tehnice, insa sa nu uitam si cat de cool arata aceste faruri, vazute initial la alte masini, in special Volvo, unde au deveni foarte populare, dar mai mult ca sigur vor ajunge inclusiv pe DACIA Duster.

DACIA Duster va avea aceste schimbari implementate in versiunea care va fi lansata in 2022, sau 2023, de catre producatorul roman, nu in versiunea care va ajunge la noi in anul 2021, acel model facelift urmand a avea mai putine noutati. Era de asteptat ca asta sa se intample din moment ce DACIA Duster este abia testata in versiunea a treia, fiind foarte departe de a fi 100% pregatita macar pentru testele pe drum, fara a mai vorbi despre lansare.

DACIA Duster ramane unul dintre cele mai populare modele de SUV-uri care exista pe piata, si asta e normal daca ne gandim ca e foarte ieftina, si asta e un punct principal de atractie pentru foarte multi dintre clienti.