LIDL Romania: Anuntul URIAS, SURPRIZELE din TOATE Magazinele

LIDL Romania are un anunt urias pentru clientii din toata tara, iata ce surprize au fost dezvaluite pentru toate magazinele si cum profiti de ele.

LIDL Romania adaugate

LIDL Romania are un anunt urias pentru toti clientii din toata Romania, iar asta pentru ca a pregatit o serie de surprize extrem de interesante in toate magazinele sale din tara, si e vorba despre ceva ce putini se asteptau sa vada. Mai exact, LIDL Romania le aduce clientilor din toata tara posibilitatea de a se bucura de ofertele speciale multumita aplicatiei Plus, recent lansata.

LIDL Romania a facut si o sectiune speciala in catalogul sau pentru a le oferi clientilor posibilitatea de a afla din timp ceea ce urmeaza sa cumpere cu reduceri bune daca isi instaleaza aplicatia Plus in telefoanele mobile. Puteti vedea mai jos cum arata catalogul pregatit de catre cei de la LIDL Romania pentru toti clientii, si in el sunt listate separat toate ofertele grozave de care ne vom putea bucura de saptamana viitoare oriunde in tara.

LIDL Romania: Anuntul URIAS, SURPRIZELE din TOATE Magazinele

LIDL Romania le ofera clientilor posibilitatea de a se bucura de aceste oferte direct la casa cand arata ca au un cont Plus creat, si au aplicatia instalata in propriile telefoane mobile inainte sa ajunga acolo. Reducerile pe care LIDL Romania le ofera pentru clientii care intra in programul Plus sunt mai mari si mai bune decat cele care sunt oferite in mod normal, asa ca aveti doar motive bune pentru a profita de acest serviciu special.

Săptămâna viitoare vine cu oferte în Plus la cumpărături, cu ajutorul aplicației #LidlPlus. 🙋‍♂️ Descoperă în catalogul…

Publicată de Lidl Romania pe Miercuri, 30 septembrie 2020

LIDL Romania a pregatit totul de mai sus pentru urmatoarele zile, catalogul creat de catre lantul de magazine avand ofertele pregatite abia de saptamana viitoare pentru clientii din toata tara. LIDL Romania a surprins foarte multa lume cu ofertele Plus pe are a decis sa le ofere pentru clientii din toata Romania, iar ceea ce vedeti in catalog va fi disponibil in stocuri limitate, asa ca indiferent de ceea ce sunteti interesati, ar fi bine sa faceti cumparaturile rapid.

LIDL Romania va avea oferte speciale pentru clientii Plus si in saptamanile urmatoare, ele urmand a fi, cel mai probabil, incluse de fiecare data in cataloagele care vor fi create pentru a prezenta promotiile.