Netflix: Decizia Total Neasteptata ce a UIMIT pe TOATA Lumea

Netflix surprinde pe toata lumea cu o decizie complet neasteptata, iata ce face compania americana pentru abonatii din intreaga lume chiar acum.

netflix prestabilit

Netflix a luat o decizie complet neasteptata care a uimit foarte multa lume, iar asta din cauza faptului ca situatia de anul acesta a complicat foarte multe lucruri pentru compania americana, dar nu doar pentru ea. Se pare ca Netflix a decis sa produca nu doar sezonul al doilea al serialului The Witcher, ci inclusiv sezonul al treilea, ceea ce inseamna ca productia pentru noile sezoane va continua inclusiv in cursul anului 2021, pentru ca ele sa fie pregatite in avans.

Netflix probabil vrea sa fie pregatita de o noua runda de restrictii care sa blocheze tarile in care se filmeaza in momentul de fata, astfel ca incearca sa filmeze cat mai mult din sezoanele urmatoare ale The Witcher, cat inca mai poate. Problema este ca pandemia de Coronavirus va amana intr-o buna masura ceea ce se intampla cu The Witcher, astfel ca sezonul al doilea ar urma sa fie lansat in cea de-a doua parte a anului 2021, dar nu mai devreme.

Netflix: Decizia Total Neasteptata ce a UIMIT pe TOATA Lumea

Netflix va incerca, cel mai probabil, sa lanseze al treilea sezon al The Witcher in anul 2022, pentru a lasa un an distanta intre cele doua sezoane, deci daca il filmeaza inca de pe acum, vom vedea totul abia peste 2 ani de zile. Decizia aceasta e cam singura pe care o poate lua Netflix, iar asta pentru ca actorii care apar in productia sa mai au si alte proiecte la care trebuie sa participe, iar acelea au deasemenea programul stabilit in functie de pandemia de Coronavirus.

Netflix a avut norocul de a fi pregatita cu filme si seriale pentru perioada in care nu a mai putut produce nimic pentru abonati, insa e imposibil sa acopere o perioada prea lunga de timp, asa ca acum incearca sa recupereze. Desigur ca vorbim despre o munca “titanica” prin care trec cei care fac parte din aceste proiecte, insa cei de la Netflix lucreaza cu profesionisti, asa ca ar trebui sa poata duce la indeplinire cam tot ceea ce isi propune.

Netflix va mai lansa si multe alte filme si seriale in urmatoarele luni, mai toate fiind filmate inainte ca pandemia de Coronavirus sa inceapa, dupa aceea oprindu-se cam totul in materie de productie cinematografica.