Vodafone: MAREA Surpriza pentru Clientii din TOATA Romania

Vodafone a lansat o mare surpriza pentru clientii sai din toata Romania, una de care oricare dintre ei se pot bucura chiar acum, iata ce trebuie sa stii.

vodafone continuitate

Vodafone a lansat un serviciu foarte important care vine si cu o mare surprinza pentru clientii din toata Romania, asta in conditiile in care  nu toti ceilalti operatori ofera acelasi lucru intr-o maniera complet similara. Mai exact, cei de la Vodafone au lansat un mediabox nou luna trecuta, despre care mai mult ca sigur stiti ceva, dispozitivul fiind singurul 4K din oferta vreunui operator din Romania, insa are deasemenea si diverse alte bonusuri integrate.

Vodafone a prezentat cateva dintre ele, si astazi va aduc in atentie unul extrem util pentru toti cei care au telefoane mobile, iar asta pentru ca viata lor este foarte mult simplificata multumita acestei functionalitati. Mai exact, cei de la Vodafone le permit clientilor sa se foloseasca de aplicatia Vodafone TV pentru a incepe sa urmareasca un film, o emisiune TV, un serial, pe telefonul mobil, iar apoi, cand ajung acasa, sa continue sa o vada pe ecranul televizorului lor.

Vodafone: MAREA Surpriza pentru Clientii din TOATA Romania

Vodafone continuitate TV

Vodafone are aceasta functionalitate integrata atat in aplicatia Vodafone TV, cat si in noul sau mediabox, ea fiind oferita pe telefoanele iPhone, sau Android, din toata Romania, chiar in acest moment. Ideea in sine este foarte buna, pentru ca poti incepe sa urmaresti ceva cat stai la metrou, in tren, in taxi, iar cand ajungi acasa doar apesi un buton, iar continutul devine disponibil direct pe televizor multumita aplicatiei celor de la Vodafone, si poti continua sa il urmaresti acolo.

Vodafone a gandit totul pentru a fi foarte simplu de folosit de catre clientii sai, asa cum este si normal intr-o asemenea situatie, astfel ca tot ceea ce trebuie sa faca toata lumea e sa foloseasca aplicatia Vodafone TV. Desigur ca e nevoie si de un abonament de televiziune care sa vina cu mediabox-ul nou pe care Vodafone l-a lansat, astfel ca fara el nu va puteti bucura de aceeasi functionalitate, ceea ce desigur ca e normal, pentru ca operatorul vrea sa vanda abonamente.

Vodafone ofera gratuit totate functiile mediabox-ului sau prin Vodafone TV pentru clientii din toata Romania care au un abonament de televiziune activat in momentul in care incearca sa se foloseasca de optiuni.