Orange: Mesajul UIMITOR, ce TREBUIE sa Stie MULTI Clienti

Orange are un mesaj uimitor pentru clientii sai din toata Romania, iata ce trebuie sa stie multi dintre cei care platesc pentru serviciile sale in tara.

orange eurosport

Orange are un mesaj uimitor pentru foarte muilti dintre clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca vorbim despre o decizie foarte importanta pe care a luat-o operatorul de telecomunicatii pe la inceputul acestui an. Mai exact, dupa ce Telekom a renuntat la licentierea canalelor de televiziune ale celor de la Discovery, iar clientii Orange au ramas deasemenea fara acces la ele, operatorul a decis sa faca o schimbare importanta.

Orange a luat decizia de a incheia o intelegere cu cei de la Discovery pentru a le distribui unele posturi prin intermediul Orange TV Go, prin aceasta pagina, astfel ca acum vine si cu un anunt foarte bun pentru clientii sai. Toti cei care vor sa vada transmisiunile facute de catre Eurosport au la dispozitie platforma de streaming video la cerere a operatorului, si pot urmari totul de acolo, indiferent unde se afla in Romania, si nu numai.

Orange: Mesajul UIMITOR, ce TREBUIE sa Stie MULTI Clienti

Orange permite vizualizarea Eurosport HD de pe terminale mobile, sau chiar calculatoare, totul folosind doar o conexiune de internet, si fie website-ul, sau aplicatia dedicate platformei de streaming video la cerere. Ideea celor de la Orange de a oferi Eurosport HD macar in acest format e una foarte buna, mai ales ca multi dintre clientii sai folosesc Orange TV Go, fie ca au abonamente de televiziune asociate, fie ca nu au.

În #OrangeTVGo ➡ oran.ge/aplicatiaTVGo îți oferim tot ce ai nevoie ca să vezi meciurile de la Roland Garros, oriunde și…

Publicată de Orange pe Marţi, 6 octombrie 2020

Orange vrea sa se asigure de faptul ca toti clientii sai din Romania au parte de o experienta cat mai buna cand ii folosesc serviciile, si e bine ca se intampla acest lucru, mai ales ca Eurosport a fost un subiect de mari critici pentru Telekom. Cei de la Orange au avut de suportat deasemenea multe plangeri de la clienti dupa ce au disparut posturile Discovery din grila sa, asa ca solutia lor e una dintre cele mai bune care putea fi luata.

Orange ofera accesul la Eurosport pentru cei care au abonamente de televiziune, sau cei care platesc o extraoptiune speciala pentru a putea urmari canalul de televiziune de oriunde vor sa faca acest lucru.