GTA 5: Noile SURPRIZE Mari din Toamna pentru TOTI Jucatorii

gta 5 triplari

GTA 5 are parte de o serie noua de surprize pentru jucatorii din intreaga lume astazi, si vorbim despre un anunt oficial de la Rockstar Games cu privire la schimbarile care sunt oferite pentru toata lumea chiar de acum, si n-ar strica sa va uitati la ceea ce puteti face de astazi.

GTA 5 are de astazi anuntate noutatile pe partea de misiuni, bonusuri, si nu numai, cei de la Rockstar Games pregatind o serie de noutati foarte interesante de care toti jucatorii se pot bucura, ele aducand si o experienta de joc imbunatatita pentru ca permit castigarea de noi bonusuri, si nu doar atat.

GTA 5 are ofera recompense duble in bani pentru toate misiunile de contact, recompense triple pentru misiunile Transform, insa si salarii triple pentru bodyguards si asociati, deci aveti posibilitatea de a face sume serioase de bani daca veti decide sa profitati de toate aceste noutati majore.

GTA 5 are disponibile deasemenea reduceri la garaje, masini, si alte obiecte care pot fi cumparate in momentul de fata de catre oricine, astfel ca va puteti bucura de tot ceea ce este oferit online pentru toata lumea, si puteti sa va imbogatiti “peste noapte” multumita tuturor bonusurilor care sunt oferite.

GTA 5 are toate aceste noutati disponibile ca parte a actualizarii de saptamana aceasta pe care cei de la Rockstar Games o ofera pentru toata lumea, astfel ca n-ar strica sa va orientati mai atent spre tot ceea ce este oferit pentru o perioada limitata de timp incepand de astazi.