Kaufland: ULTIMELE ZILE, ce Mai e Oferit GRATUIT Clientilor

Kaufland are pentru toti clientii sai din Romania un mesaj de mare interes, iar asta pentru ca acestea sunt ultimele zile in care mai beneficiezi de gratuitate.

Kaufland competitie

Kaufland si-a anuntat clientii din toata tara in legatura cu faptul ca acestea sunt ultimele zile in care mai ofera in mod gratuit ceva ce foarte multi si-ar dori sa primeasca, dar pentru a beneficia de asta trebuie sa faca si ei ceva. Mai exact, cei de la Kaufland le ofera clientilor din toata Romania posibilitatea de a castiga vouchere in valoare de 150 de LEI fiecare, insa pentru a le castiga trebuie sa adune puncte prin intermediul Kaufland Card Digital.

Kaufland a lansat cardul sau digital de ceva vreme, el fiind folosit pentru a beneficia de oferte in oricare dintre magazinele sale din Romania, iar pentru fiecare achizitie se ofera si puncte care se aduna pe acest card. Clientii care aduna 100 de puncte pe cardul digital de la Kaufland au posibilitatea de a castiga si unul dintre cele 1500 de vouchere de cumparaturi in valoare de 150 de LEI fiecare, ele putand fi folosite in oricare dintre magazinele lantului.

Kaufland: ULTIMELE ZILE, ce Mai e Oferit GRATUIT Clientilor

Kaufland a lansat aceasta campanie cu ceva timp in urma, iar pana acum a oferit destule premii, insa mai sunt doar 6 zile in care oricare dintre romanii din tara pot participa pentru a castiga premiile oferite. Vorbim despre 6 zile in care mai poti face cumparaturi la oricare dintre magazinele Kaufland din toata Romania, pentru a aduna puncte pe cardul tau digital, iar cu ele iti poti genera si sansele de a castiga unul dintre aceste vouchere de 150 de LEI.

Au mai rămas șase zile. 😍Înscrie-te și tu în cursa #KauflandCardRacing și poți câștiga unul dintre cele 1.500 de vouchere, de 150 de lei fiecare.👉kaufland.ro/racing

Publicată de Kaufland Romania pe Joi, 8 octombrie 2020

Kaufland le ofera tuturor clientilor posibilitatea de a isi face carduri digitale in oricare dintre magazinele sale din toata tara, direct la punctele de informatii, acolo trebuind completate niste date pentru crearea sa. Apoi la casa de marcat cardul digital este scanat de catre casier, direct din aplicatia Kaufland pentru telefoanele mobile, iar asa se aduna punctele care sunt necesare pentru a castiga aceste vouchere in valoare de 150 de LEI fiecare.

Kaufland are foarte multe concursuri si promotii pe care le desfasoara in aceasta perioada, asa ca fiti vigilenti pentru a putea profita de toate cat inca mi sunt disponibile pentru noi, ele urmand a disparea de tot in curand.