Samsung GALAXY S21: DEZAMAGIRE din Cauza unei Vesti PROASTE

Samsung GALAXY S21 are parte de o veste foarte proasta care vine ca o mare dezamagire pentru clientii din toata lumea, iata ce nu vom vedea in telefon.

Samsung GALAXY S21 cauza

Samsung GALAXY S21 are astazi parte de o dezvaluire care echivaleaza cu o foarte mare dezamagire pentru ca vorbim despre o decizie proasta care a fost luata de catre compania Samsung cu ceva timp in urma, si care se va resimti acum. Se pare ca Samsung GALAXY S21 nu va avea inovatii importante oferite pentru consumatori, sau cel putin asta ne spune unul dintre cei mai cunoscuti leakeri de informatii cu privire la produse Samsung inca nelansate.

Samsung GALAXY S21 urmeaza sa fie lansat fara tehnologia care permite incarcarea rapida la 65W, in schimb urmand a fi oferit un sistem care ofera incarcare la 45W, deci ar fi bine sa va obisnuiti cu aceasta idee. Separat de imbunatatirile pentru procesor, care se pare ca nu vor fi diferite fata de ceea ce vedem in fiecare an, cu fiecare serie noua, in cazul Samsung GALAXY S21 nu va exista ceva revolutionar care sa atraga privirile, sau cel putin asta ni se spune acum.

Samsung GALAXY S21: DEZAMAGIRE din Cauza unei Vesti PROASTE

Samsung GALAXY S21 ar putea veni cu niste camere usor imbunatatite, cu vreo noua culoare pe care Samsung o pregateste, dar separat de asta, e putin probabil sa vedem cine stie ce inovatii integrate pentru noul model de telefon. Informatiile care au venit pana acum de la acest leaker au fost credibile in vasta lor majoritate, asa ca nu exista motive sa credem ca Samsung GALAXY S21 va avea altceva decat ceea ce ni se spune de aceasta data.

Samsung GALAXY S21 este o serie de telefoane care va inlocui seria S20 in magazine in cursul inceputului anului viitor, astfel ca va fi interesant de vazut cum anume va decide compania Samsung sa o promoveze pentru clientii sai. Ar fi bine ca Samsung GALAXY S21 sa vina cu noutati importante pentru noi toti, dar e posibil sa fim foarte dezamagiti de alegerile pe care le-a facut compania coreeana in ceea ce ne priveste, din pacate pentr unoi.

Samsung GALAXY S21 ar trebui sa fie prezentat undeva prin februarie de catre cei de la Samsung, iar lansarea in magazine ar trebui sa aiba loc prin martie, datele nefiind deocamdata cunoscute de catre cineva.