Facebook Messenger: OFICIAL: Surpriza GRANDIOASA Anuntata

Facebook Messenger are in mod oficial o surpriza extrem de interesanta anuntata pentru utilizatorii din intreaga lume, iata ce se intampla chiar acum.

facebook messenger grandioasa

Facebook Messenger este una dintre cele mai mari platforme de mesagerie de pe planeta, iar compania Facebook a anuntat deja o serie de surprize foarte mari care vor fi oferite pentru utilizatorii din intreaga lume pentru Halloween. Vorbim despre o serie de surprize cu care Facebook Messenger vrea sa ii uimeasca pe utilizatori in aceasta perioada in care toata lumea trimite mesaje care mai de care mai infricosatoare, ceva ce desigur ca era de asteptat.

Facebook Messenger urmeaza sa aiba o serie noua de experiente pentru realitate augmentata care vor fi incluse in cadrul aplicatiei de mesagerie, si vorbim despre ceva ce foarte multa lume va aprecia cu siguranta. Facebook Messenger are in fiecare saptamana din luna octombrie cate o casa bantuita integrata de catre cei de la Facebook in aplicatie, iar toti cei interesati vor putea sa o foloseasca pentru a intra in vibe-ul Halloween-ului chiar de acum.

Facebook Messenger: OFICIAL: Surpriza GRANDIOASA Anuntata

facebook messenger grandioasa realitate augmentata

Facebook Messenger le va permite utilizatorilor sa se foloseasca de aceste experiente pentru realitate augmentata in ideea de a isi speria prietenii cu pozele si clipurile video pe care le creeaza, ceva ce desigur ca poate fi foarte interesant. Facebook Messenger a pregatit si o serie de personaje infricosatoare foarte cunoscute pentru utilizatorii care vor sa isi sperie prietenii cu care poarta discutii in fiecare zi, astfel ca vorbim despre o idee extrem de interesanta a celor de la Facebook pentru oameni.

Facebook Messenger surprinde cu ceea ce a fost gandit de aceasta data pentru a ii convinge pe oameni sa fie activi in cadrul platformei de mesagerie, si vorbim pana la urma despre vesti bune pentru cei care vor sa iasa in evidenta de fiecare data. Facebook Messenger are toate aceste noutati implementate in cele mai recente versiuni ale aplicatiilor pentru telefoanele mobile, asa ca asigurati-va ca le-ati descarcat pentru a le folosi.

Facebook Messenger va avea cel mai probabil si alte cateva surprize interesante pentru noi in perioada Halloween-ului, insa cei de la Facebook le vor anunta, cel mai probabil, abia undeva prin preajma sarbatorii importante.