Autonomia iPhone 12 va Creste, Iata la ce te poti Astepta

autonomia iphone 12 creste

Autonomia bateriei iPhone 12 urmeaza sa creasca, in raport cu ceea ce este oferit de catre Apple in actualele modele de telefoane, iar conform unor informatii venite astazi, ne putem astepta la o crestere de aproximativ o ora in utilizarea zilnica, dar asta pentru modelele Pro.

iPhone 12 Pro si iPhone 12 Pro Max ar urma sa inregistreze aceasta crestere sanatoasa pentru autonomia bateriei, ceea ce e de asteptat, avand in vedere ca sunt cele mai scumpe dintre modelele care vor fi lansate acum, deci autonomia ar trebui sa fie deasemenea buna.

iPhone 12 Mini ar trebui sa aiba o autonomie mai slaba decat iPhone 11, asta si pentru ca are dimensiuni mai mici, deci va avea inclusiv o baterie mai mica, asa ca nu trebuie sa aveti asteptari prea mari de la el in ceea ce priveste autonomia pentru ca veti fi sever dezamagiti.

iPhone 12, pe de alta parte, va avea o baterie cu 10% mai mare decat cea din iPhone 11, insa e posibil ca autonomia sa nu creasca in cazul sau, dar asta doar daca-l veti folosi pe retelele 5G, acolo unde consumul de energie este mult mai mare decat in cazul retelelor clasice.