Huawei: Surpriza EXCLUSIVA pentru Telefonul foarte Asteptat

Huawei isi surprinde fanii din intreaga lume cu o exclusivitate foarte importanta pentru un telefon asteptat de catre foarte multa lume de ceva vreme.

Huawei exclusiva

Huawei surprinde fanii din intreaga lume cu o decizie care a lasat foarte muilta lume cu o dorinta si mai mare de a-i cumpara noile modele de telefoane, in special cel care a fost anuntat in mod oficial deja, Mate 40 Pro. Un manager al companiei Huawei a decis sa publice o poza facuta cu Mate 40 Pro, laudand noul sistem de zoom care a fost implementat in telefon, el aratandu-ne cum a fost surprinsa luna cu ajutorul telefonului.

Huawei a anuntat ca Mate 40 PRo va fi prezentat in mod oficial in data de 22 octombrie, deci peste nu foarte mult timp, insa pana atunci ne arata cate putin din ceea ce va aduce telefonul foarte asteptat de catre utilizatori. Huawei a incercat sa faca o moda din inregistrarea de poze cu luna, dar n-a prea reusit inca, insa asta nu inseamna ca va renunta la idee, compania dorind sa-i faca pe oameni sa pozeze luna din toate pozitiile posibile.

Huawei: Surpriza EXCLUSIVA pentru Telefonul foarte Asteptat

Huawei exclusiva zoom luna

Huawei intentioneaza sa includa o camera quad, cu 4 senzori de imagine, in Mate 40 Pro, iar asta inseamna ca ar trebui sa ne bucuram de o experienta excelenta pentru a inregistra imagini si filme cu telefonul. Surprinderea lunii in poze cu telefoanele celor de la Huawei nu e tocmai unul dintre principalele motive din cauza caruia ele sunt cumparate, dar compania vrea sa ne arate ca produsele sale sunt capabile sa ofere o asemenea experienta.

Huawei a pregatit pentru Mate 40 Pro inclusiv multe alte schimbari si mai importante, una dintre ele avand legatura cu procesorul, care va fi cu mult mai performant decat cel din modelele actuale. Separat de asta, Huawei a inclus in Mate 40 Pro si o baterie de capacitate mai mare, un sistem mai rapid de incarcare, plus alte modificari chiar interesante, care ar putea convinge lumea sa ii cumpere telefonul dupa ce va fi lansat.

Huawei va prezenta Mate 40 Pro in data de 22 octombrie, insa lansarea in magazine va avea loc mai tarziu, si cel mai probabil initial exclusiv in Asia, abia mai apoi putand fi lansat si in alte zone de pe glob.