Telefoanele Android: Vestea ULUITOARE care a Blocat Utilizatorii

Telefoanele Android au parte de o veste incredibila astazi care a blocat oamenii, iata ce este pregatit pentru multe dintre ele chiar in acest moment.

Telefoanele Android uluitoare

Telefoanele Android sunt cele mai bine vandute modele de gadget-uri din lume, miliarde fiind comercializate anual de catre miile de producatori care activeaza in diverse zone de pe glob, iar vanzarile cresc in mod constant. Pentru ca telefoanele Android sunt atat de populare, producatorii cauta in mod constant sa implementeze noi, si noi, functii pentru ele, astfel ca anul viitor urmeaza sa aiba loc o noua revolutie in acest domeniu tehnologic.

Telefoanele Android care vor fi lansate in 2021 vor veni cu un sistem de incarcarea rapida la 100W, da ati citit bine, o viteza uriasa pentru a transfera energie in baterie, insa se pare ca producatorii sunt hotarati sa ofere un asemenea salt tehnologic. Demonstratii pentru sisteme de incarcare rapida de acest gen pentru telefoanele Android am vazut de la cativa producatori chinezi, deci tehnologia exista, functioneaza, doar ca trebuie perfectionata pentru implementarea in dispozitive vandute la scara larga.

Telefoanele Android: Veste INCREDIBILA care a Blocat Oamenii

Telefoanele Android din China sunt primele care vor avea sisteme de incarcare rapida atat de performante, si asta e normal pentru ca acolo se incearca oferirea unor inovatii tehnologice mari, cat mai rapid pentru clienti. Asta inseamna ca ne putem astepta ca de la Xiaomi, OPPO, Vivo, sau alti producatori de acest gen, sa vina primele dintre telefoanele Android cu sisteme de incarcare de minim 100W, ceea ce ar da startul unei “avanalse” de implementari de acest gen.

Telefoanele Android vor usura foarte mult viata utilizatorilor care nu vor mai fi nevoiti sa astepte foarte mult pentru ca telefoanele lor sa se incarce, ci vor putea sa se bucure foarte rapid de energie multa pentru baterie. Desigur ca sistemele de acest gen vin si cu unele riscuri pentru “sanatatea” bateriei pe termen lung, insa avand in vedere ca telefoanele Android sunt schimbate cam o data la 2/3 ani, probabil ca multi le vor inlocui chiar atunci cand trebuie.

Telefoanele Android mai au pregatite si alte inovatii impresionante de la producatori, insa multe depind si de modul in care acestia vor reusi sa finalizeze tehnologiile la care lucreaza in momentul de fata pentru ele.