Raiffeisen Bank: SPECIALA Surpriza pentru Romanii din Tara

Raiffeisen Bank are o speciala surpriza pentru toti romanii din tara, iata ce a decis banca sa ofere pentru noi, si cum putem profita de asta chiar acum.

Raiffeisen Bank speciala

Raiffeisen Bank continua seria surprizelor speciale cu una noua anuntata astazi, banca avand pentru romanii din toata tara ceva ce multi asteptau cu nerabdare sa vada, dupa ce a fost anuntata in mod oficial lansarea sa. Vorbim despre un nou film pe care Raiffeisen Bank l-a inclus in biblioteca de continut din Stagiunea Virtuala, banca avand pentru romanii din toata tara foarte multe creatii extrem de interesante disponibile chiar acum acolo.

Raiffeisen Bank a lansat chiar asa pentru toti romanii un nou film care se numeste La Reve de Nikolay, un film care face parte dintr-o serie de 7 programate pentru publicare in cadrul unui festival numit Itinerama. Toate aceste filme din festival vor fi lansate in luna octombrie de catre cei de la Raiffeisen Bank in platforma pentru toti romanii care sunt dornici sa vada continut de buna calitate chiar din acest moment, si veti avea ce sa vedeti acolo in curand.

Raiffeisen Bank: SPECIALA Surpriza pentru Romanii din Tara

Raiffeisen Bank a inceput sa publice in sectiunea Stagiunea Virtuala piese de teatru, si a atras atentia foarte multor romani cu ceea ce a oferit, insa acum merge mai departe, si ofera inclusiv filme pentru vizualizare pentru cei interesati. Vorbim despre filme facute de catre regizori mai putin cunoscuti, cu actori mai putin cunoscuti, dar totusi interesante, care prezinta povesti pline de pasiune, pe care probabil ca multi romani le urmaresc cu placere.

Dacă e octombrie, e film în #StagiuneaVirtuală! 🎬Diseară, de la 19:00, poți urmări, exclusiv pe Raiffeisen Art…

Publicată de Raiffeisen Bank Romania pe Luni, 12 octombrie 2020

Raiffeisen Bank a adunat in biblioteca de continut din Stagiunea Virtuala foarte multe creatii pe care romanii le-au apreciat, in principal reprezentatii ale marilor actori de teatru din Romania, dar si unele creatii separate. Raiffeisen Bank a sustinut arta in Romania prin aceasta initiativa foarte interesanta, si e bine ca face acest lucru pentru ca nu multe companii s-au gandit sa investeasca in asemenea proiecte in timpul pandemiei de Coronavirus care a lovit toata lumea.

Raiffeisen Bank va mai lansa urmatoarele filme in cursul saptamanilor din luna octombrie, iar cam fiecare dintre ele ar trebui sa fie disponibile in jurul orei 19:00, deci stiti de cand le puteti urmari acolo.