Harta GTA 6 ce a SURPRINS Jucatorii din Intreaga Lume (FOTO)

harta gta 6

GTA 6 este, fara discutie, unul dintre cele mai asteptate jocuri de catre jucatorii din intreaga lume, iar pentru cei care vor sa il aiba disponibil cat mai repede vine astazi si o veste grozava pentru ca in imaginea de mai jos puteti vedea ceea ce pare a fi noua harta a jocului.

GTA 6 are prezentata mai jos o presupusa harta care ar avea toate locatiile in care ar urma sa se desfasoare actiunea din joc, si vorbim despre o lume surprinzator de mare in care ar urma sa se desfasoare toate misiunile pe care cei de la Rockstar Games le-au gandit pentru jucatorii din intreaga lume.

GTA 6 este un joc cu un potential urias, iar includerea unei harti mai mari cu mai multe locatii noi in care sa ne jucam era ceva asteptat pentru noul titlu, si dupa cum puteti vedea mai jos, cei de la Rockstar Games vor sa ne ofere toate motivele reale pentru a ne juca, si e bine ca ne asteapta ceva grozav.

GTA 6 a fost zvonit ca fiind pregatit pentru lansare cu locatii noi inclusiv in zone ale cartelurilor de droguri, insa harta de mai jos nu prezinta asa ceva, deci nu e exclus sa mai existe si alte locatii care inca nu au fost dezvaluite, desi tot ceea ce vedem mai jos este urias ca intindere.

harta gta 6 locatii

GTA 6 este inca in proces de dezvoltare la compania Rockstar Games, si conform zvonurilor de pana acum, lansarea sa este asteptata abia undeva prin 2022, sau 2023, deci mai avem de asteptat pana cand titlul va fi lansat efectiv pentru oamenii din toata lumea care il asteapta cu mare nerabdare.