Cand se deschid Precomenzile pentru iPhone 12 in Romania ?

Serie iPhone 12 a fost prezentata aseara de catre compania Apple, adica iPhone 12, iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro, si iPhone 12 Pro Max, insa nu toate vor fi lansate in acelasi timp, cei de la Apple segmentand lansarea pentru modelele importante, si cele mai putin importante.

Lansarea iPhone 12 si iPhone 12 mini va avea loc in 23 octombrie, cu precomenzi deschise in 16 octombrie in 30 de tari, dar precomenzile din Romania vor fi deschise pe 23 octombrie, iar lansarea va avea loc pe 30 octombrie, adica ramanem in al doilea val de lansari.

Lansarea iPhone 12 Pro si iPhone 12 Pro Max e programata pentru 13 noiembrie, cu precomenzi deschise in 6 noiembrie in anumite tari, precomenzile din Romania urmand a fi deschise pe 13 noiembrie, in timp ce lansarea ar trebui sa aiba loc pe 20 noiembrie.

Interesanta este ca lansarea iPhone 12 Pro si iPhone 12 Pro Max va coincide cu ziua in care eMAG organizeaza Black Friday, 13 noiembrie, deci e mai mult ca sigur ca va trece pe plan secund, cel putin acolo, in timp ce la alte magazine lucrurile ar trebui sa se desfasoare ca in cazul oricarei alte lansari.