Fortnite: Noua Actualizare MAJORA Lansata pentru TOTI Jucatorii

fortnite majora

Fortnite are o noua actualizare importanta lansata pentru toti jucatorii din intreaga lume, si vorbim despre o schimbare foarte interesanta care este oferita de catre Epic Games, una de care ar fi bine sa stiti, pentru ca are impact direct asupra tuturor celor care sunt activi in cadrul jocului.

Fortnite are versiunea 14.30 lansata de catre cei de la Epic Games, pentru mai toate dispozitivele in afara de Mac si iPhone, iar in cadrul sau vin arme noi, o competitie noua, o serie de skin-uri noi, impreuna cu alte surprize de care jucatorii se pot bucura chiar din acest moment.

Fortnite a schimbat felul in care functioneaza shotgun-ul, astfel ca acum jucatorii vor putea lovi inamici care se afla la distante mai mari decat in mod normal, modificarea fiind disponibila chiar de acum, impreuna cu un nou skin pentru Daredevil, unul dintre personajele importante din lumea Marvel.

Fortnite are disponibile si toate skin-urile pe care le vedeti mai jos, iar dupa cum v-ati dat deja seama, vorbim despre o varietate foarte mare de costume pe care le puteti aplica pentru NPC-urile pe care le aveti disponibile in cadrul jocului, varietatea fiind una foarte mare de acum.

Fortnite are deasemenea anuntat faptul ca o noua competitie va fi disponibila, ea fiind legata de Daredevil, si daca sunteti suficient de buni, veti castiga si premii pe masura jocului pe care il veti desfasura in cadrul lumii virtuale a jocului atat de popular in intreaga lume acum.