ING Bank: Vestea Serioasa de ULTIMA ORA pentru TOTI Clientii

ING Bank are o veste foarte serioasa, de ultima ora, pentru toti clientii sai din Romania, iata ce trebuie sa stii chiar acum daca ii folosesti serviciile.

ING Bank serioasa

ING Bank are o veste de ultima ora pentru clientii sai din toata Romania, una de care trebuie sa stie toata lumea pentru ca este foarte importanta, si vine cu o serie de schimari menite sa ne imbunatateasca experienta de utilizare a serviciilor. Cei de la ING Bank au actualizar iar ieri aplicatia HomeBank pentru telefoanele cu sistem de operare iPhone, rezolvand intr-un final problemele care exista cu iOS 14 in momentul de fata, si care au fost lasate asa timp de o luna.

ING Bank a rezolvat in primul rand marea problema cu logarea in aplicatie folosind Face ID, sistemul de recunoastere faciala functionand fara probleme pentru toti utilizatorii in momentul de fata, ceea ce e o veste foarte buna. Separat de asta, cei de la ING Bank afiseaza la deschiderea aplicatiei, dupa actualizare, toate noutatile pe care le-au implementat pana in momentul de fata pentru clientii sai, deci puteti revedea ceea ce este oferit.

ING Bank: Vestea Serioasa de ULTIMA ORA pentru TOTI Clientii

ING Bank spune in lista de schimari pentru aplicatie ca update-ul lansat acum e foarte important pentru ei deoarece creeaza un mediu mai rapid si mai eficient pentru a dezvolta functii noi pentru aplicatie in viitor. Ce anume inseamna acest lucru nu stie nimeni, insa este totusi vorba despre o veste foarte buna pentru ca ING Bank ne poate oferi de acum actualizari speciale cu servicii la care poate nu ne-am gandit ca le-am putea avea disponibile.

ING Bank a avut probleme foarte serioase cu aplicatia HomeBank in lunile trecute, aceasta avand diverse disfunctionalitati, in special cu folosirea Face ID pentru logare in ea, dar lucrurile par sa fi ajuns acum la un oarecare normal. ING Bank vrea sa le ofere clientilor din toata Romania doar cea mai buna experienta posibila pentru folosirea aplicatiei HomeBank, insa pentru ca asta sa se intample, e nevoie sa instalati constant toate actualizarile oferite.

ING Bank va anunta actualizarile importante pentru aplicatia sa, insa cand va apare cate una in App Store, ar fi bine sa o faceti, pentru ca va aduce noutati importante pentru toata lumea.