iPhone 12 Pro are 6 GB RAM, iPhone 12 doar 4 GB RAM

iPhone 12 pro 6 gb ram geekbench

Seria iPhone 12 a fost lansata de catre compania Apple cu doar mai putin de doua zile in urma, si desi jurnalistii n-au putut testa noile telefoane in locatia prezentarii, iata ca incep sa apara si primele detalii cu privire la noile modele de dispozitive de la compania americana.

iPhone 12 Pro are 6 GB RAM, la fel ca si iPhone 12 Pro Max, in timp ce iPhone 12 si iPhone 12 Mini vin cu doar 4 GB RAM, si e normal sa existe o asemenea diferenta intre modele din moment ce vorbim despre o diferenta foarte mare si in ceea ce priveste preturile telefoanelor.

Puteti vedea mai jos si un test de performante facut pentru un iPhone 12 Pro care confirma faptul ca exista mai multa memorie RAM in telefoane, dar si faptul ca se inregistreaza o scadere in performante pentru dispozitive, ceva ce deocamdata e neconfirmat pentru ca telefoanele n-au fost efectiv lansate.

iPhone 12 pro 6 gb ram

iPhone 12, iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max vor fi disponibile pentru precomanda in Romania la finalul acestei luni, si la jumatatea lunii viitoare, lansarile urmand a avea loc la fix o saptamana de zile diferenta de la deschiderea precomenzilor.