Kaufland: CADOUL OFICIAL, ce Primesc Azi Romanii in Magazine

Kaufland are un cadou oficial anuntat pentru clientii din toata Romania, iata ce ofera in magazine, si cum poti profita chiar acum de beneficii.

kaufland cadoul

Kaufland are un foarte interesant anunt oficial pentru romanii din toata tara astazi, marele lant de magazine spunandu-le oamenilor din toata tara ca beneficiaza de o surpriza foarte interesanta in toate magazinele sale chiar acum. Mai exact, cei de la Kaufland au decis sa le ofere 10% reducere la primele cumparaturi tuturor clientilor din Romania care isi fac un Kaufland Card Digital intre 13 octombrie si 10 noiembrie in oricare dintre magazinele sale.

Kaufland a lansat acest card digital de ceva vreme ca o metoda de a ii fideliza pe clienti, si de a le multumi pentru faptul ca isi fac cumparaturile in magazinele sale, iar acum vine si cu vesti foarte bune pentru cei care vor sa-si faca unul. Clientii Kaufland care au deja un card digital facut nu beneficiaza de aceasta promotie speciala, insa cei care isi fac de acum un card nou se vor bucura de acea reducere de 10% pentru cumparaturile din toate magazinele lantului.

Kaufland: Anuntul OFICIAL, ce Primesc Romanii in Magazine

Kaufland a anuntat aceasta decizie in mod complet surprinzator pentru toata lumea, iar asta in conditiile in care in aceasta perioada lantul de hypermarket-uri desfasoara oricum o varietate de promotii pentru clienti. Aceasta privind reducerea oferita pentru cardul digital vine ca o surpriza foarte buna, si este o decizie pe care multi mai mult ca sigur o vor aprecia, mai ales ca la Kaufland exista multe produse bune din care sa aleaga orice romani.

Kaufland a lansat aceasta promotie si la scurt timp dupa ce LIDL Plus a fost lansata ca aplicatie cu oferte pentru clientii acestui lant concurent, astfel ca vorbim cel mai probabil si despre o decizie influentata de miscarea facuta de catre LIDL. Acest lucru conteaza mai putin pentru cei care se bucura de oferte, iar asta pentru ca in final Kaufland poate sa le permita romanilor sa economiseasca sume destul de consistente daca fac si cumparaturi mari la inceput.

Kaufland mai are si alte surprize pentru cei care au carduri digitale deja facute, sau isi vor face incepand de acum, asa ca uitati-va cu foarte mare atentie la ceea ce ofera magazinul online pentru noi toti chiar de acum.