Raed Arafat: Mesajul DUR in plina Pandemie de Coronavirus

Raed Arafat mesaj dur solutii coronavirus

Raed Arafat are un mesaj foarte dur in plina pandemie de Coronavirus, si e vorba despre unul care vine in urma tuturor criticilor care au fost publicate vis-a-vis de modul in care el, si Guvernul Romaniei au gestionat pandemia in tara noastra, foarte multa lume considerand ca s-au facut multe greseli.

Raed Arafat spune ca toti cei care au solutii mai bune decat cele ale Guvernului Romaniei sa le propuna pentru a fi aplicate, iar daca ele nu sunt mai bune, atunci sa le accepte pe cele care sunt impuse de la nivel central, si sa lase autoritatile sa isi faca treaba in continuare pentru a proteja romanii.

“Cei care au de criticat, dacă pot să vină cu soluţii mai bune, e foarte bine, să le propună! Dacă nu pot să vină cu soluţii mai bune, atunci să accepte soluţiile care sunt date, iar îndemnarea populaţiei la nerespectarea regulilor înseamnă îndemnarea populaţiei la a deveni, cel puţin unii dintre ei, victimele infecţiei şi poate unele rude ale lor sau chiar ei victime în sensul să-şi piardă viaţa.” a declarat Raed Arafat la DIGI 24.