Samsung GALAXY S30: De ce vor fi MULT mai IEFTINE Telefonele

Samsung GALAXY S30 urmeaza sa fie o serie de telefoane mult mai ieftine in comparatie cu modelele de anul trecut, iata de unde vine diferenta mare.

Samsung GALAXY S30 ieftine

Samsung GALAXY S30 este urmatoarea serie de telefoane pe care compania Samsung vrea sa o lanseze pentru clientii din intreaga lume, si astazi aflam o veste extrem de interesanta in ceea ce le priveste. Conform unor informatii venite direct din Coreea de Sud, se pare ca seria Samsung GALAXY S30 urmeaza sa fie mult mai ieftina, cel putin de produs, daca nu chiar si in magazine, acolo unde sunt asteptate unitatile cu o varietate de schimari mari.

Samsung GALAXY S30 va avea componente mai ieftine cumparate de catre cei de la Samsung, nu de la alti furnizori, nu de calitate mai proasta, ci doar mai ieftine in baza unor intelegeri mai bune incheiate de catre coreeni. Se pare ca Samsung a reusit sa obtina reduceri de 8% – 9% pentru unele dintre componentele care vor fi folosite in telefoanele din seria Samsung GALAXY S30, iar asta inseamna multi bani economisi pentru productie.

Samsung GALAXY S30: De ce vor fi MULT mai IEFTINE Telefonele

Samsung GALAXY S30 va avea componentele mai ieftine, si asta ar trebui sa insemne ca si productia va fi mult mai ieftina, insa asta nu inseamna si ca telefoanele care vor ajunge in magazine vor fi mai ieftine. Chiar daca va exista un cost de productie mai mic pentru telefoanele din seria Samsung GALAXY S30, e posibil ca unitatile ce ajung in magazine sa nu fie in mod neaparat mai ieftine decat cele care sunt vandute in momentul de fata pe piata.

Samsung GALAXY S30, Samsung GALAXY S30 Plus, Samsung GALAXY S30 Ultra sunt cele trei modele de telefoane pe care compania coreeana le va lansa pentru clientii din toata lumea, si daca ar fi mai ieftine, ar fi grozav pentru multi clienti. Din pacate, deocamdata nu e foarte clar care sunt planurile celor de la Samsung cu privire la seria Samsung GALAXY S30, insa e posibil ca toate telefoanele sa fie mai scumpe, pentru ca profitul sa fie mai mare.

Samsung GALAXY S30 va fi lansat in primavara anului viitor, cu o prezentare programata pentru luna februarie a anului viitor, in timp ce lansarea in magazine urmeaza sa aiba loc in cursul lunii martie.