Raiffeisen Bank: Atentie, ALERTA de ULTIMA ORA catre Clienti

Raiffeisen Bank a emis astazi o alerta de ultima ora pentru toti clientii sai din Romania, iata ce impact mare are asupra romanilor anuntul de acum.

Raiffeisen Bank ALERTA

Raiffeisen Bank are astazi un anunt de ultima ora pentru toti clientii sai din Romania, si daca folosesti serviciile bancii, ar fi foarte bine sa stii ce se intampla, pentru ca s-ar putea sa fii direct vizat de ceea ce vei citi mai jos. Cei de la Raiffeisen Bank au anuntat ca in aceasta noapte, intre orele 00:01 si 04:00 urmeaza sa aiba loc lucrari de mentenanta pentru unele dintre serviciile online pe care le ofera, deci ele vor fi indisponibile timp de 4 ore.

Raiffeisen Bank nu e la prima lucrare de mentenanta de acest gen, banca facand in cursul anului 2020 foarte multe lucrari de acest gen pentru clientii din Romania, unele dintre ele lasandu-se si cu probleme cu serviciile online. De aceasta data cei de la Raiffeisen Bank spera ca totul sa decurga fara probleme, insa asta inseamna ca unele servicii sa fie oprite pentru ca lucrarile sa se faca fara intrerupere, deci nu veti beneficia de anumite servicii.

Raiffeisen Bank: Atentie, ALERTA de ULTIMA ORA catre Clienti

Raiffeisen Bank spune ca va opri urmatoarele servicii : Tranzacții la bancomatele multifuncționale (MFM), Tranzacții la bancomate (ATM), Tranzacții la comercianți (POS), Tranzactii online cu cardul, RaiPay, Raiffeisen Smart Mobile, SmartToken, Call Center *2000, Ana, consultantul virtual *2000. Dupa cum puteti vedea, multe dintre serviciile importante pe care Raiffeisen Bank le ofera pentru clientii din toata tara vor deveni indisponibile timp de 3 ore in toata Romania.

ℹ️ Dragi clienți,🔧În noaptea de sâmbătă 17 octombrie spre duminică 18 octombrie, între orele 00:01-04:00, sunt…

Publicată de Raiffeisen Bank Romania pe Vineri, 16 octombrie 2020

Raiffeisen Bank le recomanda clientilor ca in cazul in care au de facut plati in aceasta perioada de timp, sa isi retraga in avans bani de la bancomatele sale, pentru ca nu vor putea folosi cardurile pentru a plati oriunde, chiar si pe internet. Desigur ca aceasta masura va nemultumi unii clienti, insa lucrarile de mentenanta sunt necesare pentru ca serviciile sa functioneze fara probleme, asa ca e bine sa ascultati de sfaturile pe care le da banca acum.

Raiffeisen Bank ar trebui sa termine cu totul la ora 04:00, iar serviciile sa revina la normal, mai ales ca inclusiv Call Center-ul urmeaza sa fie oprit timp de 4 ore, deci nu veti putea suna nici pentru a rezolva orice fel de probleme.