Huawei MATE 40 Pro Plus: Primele FOTO care Surprind Fanii

Huawei MATE 40 Pro Plus are parte de primele imagini care surprind fanii din toata lumea, iata ce a fost dezvaluit in legatura cu noile telefoane.

Huawei MATE 40 Pro Plus primele

Huawei MATE 40 Pro Plus are parte astazi de o dezvaluire noua care ne arata pentru prima oara ceva ce doar cei care au testat telefoanele in vederea lansarii, poate, au avut ocazia de a vedea pana acum. Huawei MATE 40 Pro Plus are cutia, in care va fi livrat, fotografiata pentru prima oara inainte de lansare, si va puteti face o idee foarte clara cu privire la ceea ce urmeaza sa primim daca vom decide sa cumparam noile modele de telefoane mobile.

Huawei MATE 40 Pro Plus este modelul cel mai scump din seria comerciala de telefoane pe care compania chinezeasca le pune in vanzare in momentul de fata, insa va exista si o versiune Huawei MATE 40 Pro disponibila. In baza cutiei ne putem convinde de faptul ca Huawei MATE 40 Pro Plus va fi cel putin la fel de mare ca Huawei P40 Pro Plus, un telefon care are un ecran cu diagonala de 6.6 inch, desi in acest caz ar trebui sa vedem ceva chiar mai mare.

Huawei MATE 40 Pro Plus: Primele FOTO care Surprind Fanii

Huawei MATE 40 Pro Plus primele foto

Huawei MATE 40 Pro Plus a avut dezvaluite zilele trecute alte specificatii importante, mai exact faptul ca va avea un chip Kirin 9000 care-i va furniza puterea de procesare, dar si o camera cu minim 4 senzori de imagine. Bateria ar trebui sa fie deasemenea mai mare decat in cazul modelelor anterioare, si e de asteptat ca inclusiv sistemul de incarcare rapida din Huawei MATE 40 Pro Plus sa fie deasemenea imbunatatit, putand ajunge la 66W.

Huawei MATE 40 Pro Plus primele foto fani

Huawei MATE 40 Pro Plus va avea deasemenea si 12 GB RAM, cel mai probabil in versiunea minima, impreuna cu minim 256 GB spatiu de stocare, desi nu e exclus sa vedem inclusiv versiuni care au mai mult RAM, dar si mai mult spatiu de stocare. Nu este exclus deasemenea sa vedem schimari nici la nivel de pret pentru Huawei MATE 40 Pro Plus in raport cu modelele de anul anterior, mai ales ca telefoanele vor avea deasemenea ecrane mai bune, plus sticle de protectie mai rezistente.

Huawei MATE 40 Pro Plus va fi prezentat in data de 22 octombrie de catre compania Huawei, astfel ca atunci vom afla toate detaliile importante cu privire la aceste modele, dar si la celelalte din serie.