WhatsApp: FOTO cu Functia SECRETA pentru MILIOANE de Oameni

WhatsApp are primele foto dezvaluite cu o functie secreta asteptata de catre milioane de oameni din intreaga lume, iata ce surprize aduce ea.

WhatsApp functia

WhatsApp are dezvaluite noi imagini cu o functie secreta pentru milioane de oameni din intreaga lume, o functie speciala de care oricine ar trebui sa stie pentru ca s-ar putea sa aveti nevoie de ea cand va asteptati mai putin. WhatsApp a decis sa implementeze pentru clientii din intreaga lume o noua functie care le permite sa faca apeluri audio, sau video, direct de pe calculatoare, sau tablete, prin intermediul platformei WhatsApp, ceva imposibil de imaginat pana acum.

WhatsApp lucreaza de foarte multa vreme la aceasta functie, care pana acum a ramas secreta pentru majoritatea oamenilor, dar multumita celor care testeaza versiuni beta ale aplicatiei pentru telefoane, avem si cateva imagini noi cu ea. WhatsApp va afisa doua interfete separate in WhatsApp Web in momentul in care initiem, sau primim, apeluri video de la alte persoane, si mai jos puteti vedea cum arata acestea, ele avand un design special.

WhatsApp: FOTO cu Functia SECRETA pentru MILIOANE de Oameni

WhatsApp va afisa o fereastra mai mare cu butoane pentru acceptarea, sau respingerea, unui apel, in timp ce dupa initierea unuia, vom vedea totul intr-o fereastra mica, astfel incat ea sa nu fie deranjanta pentru conversatiile noastre. Ideea din spatele aranjarii intr-un asemenea mod a interfetei pentru acceptarea, sau initierea, de apeluri video si voce prin WhatsApp este una foarte interesanta, si asta in conditiile in care foarte multa lume astepta aceasta functionalitate de mult.

WhatsApp a decis sa implementeze inclusiv suport pentru apeluri audio, si voce, cu grupuri de persoane, fiind limitat numarul participantulor, dar chiar si asa, vorbim despre o veste foarte buna pentru utilizatorii sai. Cei de la WhatsApp au implementat aceste noutati pentru ca lumea cere de foarte multa vreme o asemenea functionalitate, si era normal ca ea sa fie oferita dupa o foarte lunga perioada de asteptare in care nu s-a intamplat mai nimic nou pentru ea.

WhatsApp lucreaza de atat de mult timp la aceasta functionalitate incat nimeni nu stie foarte clar cam cand ar urma ea sa fie oferita, asa ca trebuie doar sa avem rabdare, si sa vedem ce va oferi compania americana, si cand.