Orange: Anuntul cu o GROZAVA Surpriza pentru Clientii Romani

Orange are un anunt urias cu o surpriza grozava pentru toti clientii din Romania, iata ce a dezvaluit operatorul de telecomunicatii chiar acum.

orange romani

Orange a facut astazi un alt anunt foarte interesant pentru clientii sai din toata Romania, unul de care ar fi bine sa stiti pentru ca vine cu o veste grozava pentru cei carora le place sa urmareasca competitiile de fotbal. Cei de la Orange spun ca si in aceasta seara clientii din toata Romania pot vedea meciurile din Champions League prin canalele Look, inclusiv daca nu sunt acasa, si totul multumita stream-urilor video disponibile in aceasta pagina.

Orange le permite clientilor sai din toata tara sa vada meciurile de fotbal transmise de catre Look inclusiv prin intermediul Orange TV Go, adica si de pe telefoane, sau tablete, indiferent unde se afla in tara noastra. Desigur ca e nevoie ca ei sa aiba activa o extraoptiune pentru a urmari canalele de televiziune Look prin Orange TV Go, iar acestea pot fi activate direct din website-ul operatorului, dupa ce va logati in al vostru cont de client.

Orange: Anuntul cu o GROZAVA Surpriza pentru Clientii Romani

Orange si-a mai anuntat clientii din Romania in repetate randuri in legatura cu faptul ca pot sa urmareasca meciurile de fotbal din Champions League, sau Europa League, indiferent unde s-ar afla, totul prin intermediul Orange TV Go. Decizia aceasta a celor de la Orange ii asigura pe clienti de faptul ca vor beneficia de o experienta foarte buna in urmarirea meciurilor de fotbal favorite, si totul la un pret modic pentru extraoptiunea ce ofera acces la canalele Look.

Orange a decis sa vanda aceasta extraoptiune la un pret foarte mic astfel incat oricine sa o poata activa chiar in acest moment, si a putea urmari competitiile sportive din cam toata lumea, dar in special cele de fotbal din Europa. Vorbim aici despre o veste grozava pentru toti cei care folosesc serviciile Orange, iar asta pentru ca nu trebuie sa mai fie “legati” de televizoare tot timpul cand vor sa urmareasca o competitie sportiva importanta.

Orange ofera de foarte multa vreme acces la posturile Look prin extraoptiuni dedicate prin Orange TV Go, asa ca ramane doar sa va uitati cu mare atentie la tot ceea ce este disponibil chiar acum.