DACIA Logan 3: De ce s-a RENUNTAT la Modelul SPECIAL (VIDEO)

DACIA Logan 3 nu a mai fost lansata intr-o versiune speciala pe care o astepta multa lume, iata ce de s-a renuntat la acest model cunoscut in toata lumea.

DACIA Logan 3 a fost lansata luna trecuta de catre compania romaneasca, ea venind cu foarte multe noutati pentru clientii din Romania, Europa, dar si din multe alte zone de pe glob, si foarte multi romani au fost surprinsi sa vada ca se renunta la un model vechi. Mai exact, DACIA Logan 3 nu a mai fost lansata intr-o versiune MCV, adica acel model break, fie cu locuri, fie cu spatiu pentru transport de diverse obiecte, aceasta decizie luand multa lume prin surprindere.

DACIA Logan 3 nu a mai fost lansata intr-o versiune MCV pentru ca in secret DACIA lucra la DACIA Duster Pick-up, adica acea camioneta din clipul video de mai sus, care a fost lansata astazi de catre producatorul roman. O versiune pick-up, camioneta, pentru Logan nu se mai produce de foarte multa vreme, dar acum avem o explicatie pentru decizia de a se renunta la modelul MCV al DACIA Logan 3, si schimbarea e una demna de toate aprecierile.

DACIA Logan 3: De ce s-a RENUNTAT la Modelul SPECIAL (VIDEO)

DACIA Logan 3 este inlocuita in versiunea MCV de acest Duster Pick-Up, care e capabil sa care, poate, mai multa marfa, dar si prin zone in care in mod normal o masina cu garda la sol mai mica nu s-ar descurca. Mai mult decat atat, decizia de lansare a acestui nou model al Duster aduce si un mare element de noutate pentru seria de masini, ea venind la doar cateva saptamani dupa prezentarea oficiala a DACIA Logan 3, si asta surprinde chiar mai mult.

DACIA Logan 3 vine cu multe noutati separate de ceea ce vedem pentru acest Duster, si desigur ca toate sunt grozave, mai ales ca niciuna dintre acele schimbari nu se regaseste in acest model pick-up al seriei. In clipul video de mai sus puteti vedea, practic, un model vechi de Duster care a fost decupat pentru a fi transformat intr-o camioneta, deci nu exista noile imbunatatiri care au fost integrate pentru DACIA Logan 3, sau chiar Sandero 3, de catre DACIA.

DACIA Logan 3 va fi disponibila in curand pentru achizitie, si in reprezentante, la fel ca si acest model special de Duster, care mai mult ca sigur va fi dorit de catre foarte multa lume chiar din momentul in care il vor vedea.