Raed Arafat: dezinformarea privind Coronavirus Continua, vinovatii vor fi cautati

raed arafat dezinformare coronavirus

Raed Arafat, seful DSU, a anuntat astazi ca dezinformarea privind pandemia de Coronavirus continua in Romania, dar asta stia mai toata lumea, insa el a afirmat deasemenea ca vinovatii nu vor scapa nepedepsiti, si ca vor fi cautati pentru a fi trasi la raspundere.

Raed Arafat spune ca acest lucru nu se va intampla acum, ci abia dupa ce pandemia a trecut, insa in acel punct va fi mult prea tarziu pentru ca persoanele care au facut atat de mult rau sa poata fi descoperite si trase la raspundere pentru tot ceea ce fac in momentul de fata.

“Mai sunt tentative de dezinformare, mai sunt tentative de a da informații greșite, dar suntem în momentul în care trebuie să lăsăm la o parte căutarea vinovaților. Eu cred că acum lumea începe să înțeleagă, și vă spun de ce. Pentru că, din păcate, foarte mulți deja au cunoștințe care sunt bolnave. Noi primim telefoane de cunoștințe, de la prieteni, toți au pe câte cineva care a intrat în Terapie Intensivă, sau care e aproape să intre acolo.

Populația începe să sesiseze că așa-zisa „biată gripă”, așa cum s-a vorbit de ea, nu este o „biată gripă”, ci este mult mai serioasă. Cred că foarte mulți, din păcate, au ajuns să vadă treaba asta când apropiații lor s-au infectat și au ajuns într-o fază destul de serioasă.”