DIGI, Orange, Telekom, Vodafone: MILIOANE de Romani vizati de un IMPORTANT Anunt

DIGI, Orange, Telekom, Vodafone sunt in centrul unui anunt important pentru milioane de clienti din toata tara, care vine si ca o veste extrem de buna acum.

DIGI Orange Telekom Vodafone concurenta

DIGI, Orange, Telekom, Vodafone au peste 20 de milioane de clienti in Romania in momentul de fata, iar pentru o buna parte dintre ei vine si un foarte important anunt care vine si ca o veste foarte buna. ANCOM a anuntat ca piata de servicii de internet fix este suficient de concurentiala in Romania incat nu este necesara reglementarea sa, deci DIGI, Orange, Telekom, Vodafone au oferte suficient de bune pentru a nu impune interventia statului roman.

DIGI, Orange, Telekom, Vodafone le ofera practic clientilor suficient de multe optiuni la preturi concurentiale pentru a alege de la cine vor sa primeasca serviciile de internet fix, astfel incat oamenii sa aleaga fix ceea ce isi doresc. Desigur ca DIGI, Orange, Telekom, Vodafone ofera experiente diferite pentru serviciile de internet fix, cu primii in top, iar de acolo calitatea serviciilor scade in linie directa pana la ultimul, ceva ce pana la urma e de asteptat.

DIGI, Orange, Telekom, Vodafone: MILIOANE de Romani vizati de un IMPORTANT Anunt

DIGI, Orange, Telekom, Vodafone folosesc toate infrastructura cu fibra optica in fie toata tara, fie zone mari din tara, astfel ca in Romania serviciile de internet fix le ofera clientilor posibilitatea de a naviga pe internet la viteze de pana la 1 Gbps. Pretul pentru aceste servicii la DIGI, Orange, Telekom, Vodafone este destul de apropiat, si cu mult, mult mai mic decat cel perceput in alte tari europene, iar acest aspect trebuie tinut bine minte de catre toata lumea, pentru ca e foarte important.

DIGI, Orange, Telekom, Vodafone ofera servicii fixe si mobile la preturi cu mult, mult sub cele percepute in afara Romaniei, si la calitate mult mai buna, iar pentru asta ar trebui sa fim foarte bucurosi. In afara Romaniei preturile pentru conexiunile de 1 Gbps pot ajunge si la peste 100 de euro pentru un abonament lunar, la clienti rezidentiali, deci ceea ce ofera DIGI, Orange, Telekom, Vodafone este extrem de ieftin, si la o calitate cu mult, mult peste asteptari.

DIGI, Orange, Telekom, Vodafone reusesc sa mentina un mediu concurential in Romania in momentul de fata, insa va fi interesant de vazut ce se va intampla in momentul in care grupul german isi va vinde diviziile din tara.