ING Bank: Decizia de ULTIMA ORA Anuntata pentru TOTI Romanii

ING Bank a luat o decizie de ultima ora care ii vizeaza pe toti romanii din toata tara, iata ce se intampla incepand de acum pentru toata lumea.

ING Bank distanta

ING Bank este una dintre cele mai mari banci din Romania in momentul de fata, foarte multi clienti folosind serviciile pe care le ofera, iar acum vine un anunt important foarte interesant de la banca. Cei de la ING Bank au decis sa le permita romanilor sa isi faca un cont bancar 100% online, fara ca ei sa fie nevoiti sa mai mearga la o sucursala pentru a il deschide, masura care a fost adoptata de tot mai multe banci in ultima perioada de timp.

ING Bank a decis sa le permita romanilor sa isi deschida un cont 100% online in momentul de fata, insa nu chiar asa cum am vazut la alte banci din Romania, ci intr-un mod usor diferit, ceea ce nu e tocmai surprinzator. Cei de la ING Bank au decis sa le permita romanilor sa isi faca un cont 100% online doar daca sunt detinatori de carduri bancare si de la alte banci din tara noastra, altfel ei sunt nevoiti sa mearga intr-o sucursala pentru a finaliza procesul.

ING Bank: Decizia de ULTIMA ORA Anuntata pentru TOTI Romanii

ING Bank distanta card

ING Bank nu are tocmai o metoda foarte intuitiva si simpla de a permite inregistrarea unui card bancar online, insa chiar si asa, vorbim despre un pas inainte facut din obligatie pentru ca si alte banci ofera crearea de conturi doar online. ING Bank nu face identificare video pentru conturile acestea, asa cum se intampla la alte banci, ci cere un card de la o alta banca pentru inregistrarea unuia la ea, si totul prin aplicatia HomeBank pentru telefoanele mobile.

ING Bank le cere romanilor sa descarce aplicatia HomeBank in telefoane, si prin intermediul sau sa inregistreze toate datele pentru a crea un cont nou, inclusiv detaliile cardului pe care il au deja la o alta banca. Dupa ce procesul este finalizat, un angajat al bancii va verifica daca totul este in ordine, si va crea acel cont, urmand ca prin curier sa fie trimis si cardul bancar catre clientul care a initiat procedura, totul fiind facut de la distanta, simplu si rapid.

ING Bank ar putea sa introduca si identificare video pentru a le permite clientilor sa isi faca conturi bancare de la distanta chiar daca nu au un card de la alta banca, dar vorbim despre un proces care inca nu exista la ea.