Orange: CADOUL Oferit GRATUIT Clientilor cu Ocazia Halloween

Orange sarbatoreste Halloween-ul in stil propriu, asa ca a decis sa le ofere gratuit clientilor din Romania un cadou extrem de interesant chiar acum.

Orange solo

Orange sarbatoreste Halloween in stil propriu, si vrea sa le ofere clientilor sai din toata Romania doar cele mai bune motive pentru a-i folosi serviciile, astfel ca pentru Halloween a pregatit surprize gratuite pentru toata lumea. Cei de la Orange aduc iar in discutie aplicatia Orange TV Go, prin intermediul careia ofera posibilitatea de a castiga o pereche de casti Beats Solo 3 by Dr. Dre, dar numai clientilor care asculta melodiile cele mai “spooky” de pe Trance Urban.

Orange spune ca totul poate fi facut direct prin intermediul Orange TV Go in momentul de fata, adica oricare dintre clienti poate urmari de acolo Trance Urban pentru a avea sansa de a intra in concurs, si de a castiga castile Beats. Vorbim despre o pereche de casti Beats care nu este tocmai ieftine, iar cei de la Orange incearca sa le faca o surpriza frumoasa clientilor din toata Romania cu acest concurs pe care il organizeaza in momentul de fata.

Orange: CADOUL Oferit GRATUIT Clientilor cu Ocazia Halloween

Orange nu spune ca mai trebuie facut si altceva in afara de a accesa respectivul canal de televiziune, astfel ca toti clientii care se uita prin aplicatia Orange TV Go la el, ar trebui sa fie automat inscrisi in concurs. Vorbim despre un premiu foarte interesant pe care cei de la Orange il ofera pentru toata lumea, si nu exista motive sa nu va decideti sa profitati de ocazie, si sa ascultati melodiile cele mai infricosatoare pentru a castiga acest premiu acum.

Orange are mai multe concursuri active in momentul de fata pentru clientii sai din toata Romania, si vorbim despre unele care sunt legate tot de Orange TV Go, astfel ca nu trebuie decat sa le accesati pe website-ul operatorului. Orange are in pagini dedicate disponibile toate informatiile necesare pentru a afla ce fel de concursuri sunt in derulare, si cum va puteti inscrie la ele chiar acum pentru a castiga premiile grozave pe care operatorul le ofera.

Orange desfasoara acest concurs pana de Halloween, asa ca daca vreti sa va inscrieti la el, ar fi bine sa o faceti cat inca mai aveti ocazia, pentru ca altfel veti pierde sansa de a castiga premiile grozave.