Orange: ATENTIE, sunt ULTIMELE Zile in care mai este GRATUIT

Orange mai are doar pentru aceste ultime cateva zile un beneficiu gratuit pe care il ofera pentru clientii sai din toata Romania, iata cum profiti.

Orange finalitate

Orange a lansat o gratuitate foarte importanta pentru milioane de clienti din toata Romania, ea fiind gandita ca un beneficiu foarte mare pentru toti cei care folosesc serviciile sale in momentul de fata in tara noastra. Aceasta gratuitate a fost lansata initial undeva pe la inceputul verii, si aduce 100 GB de internet mobil gratuit pentru clientii din toata tara, ei putand fi activat prin aceasta pagina, dar desigur ca va trebuie un cont de client in website-ul operatorului.

Orange a decis de-a lungul verii sa extinda aceasta gratuitate pentru a le oferi romanilor posibilitatea de a avea cat mai mult internet gratuit disponibil pentru a naviga, si a vorbi cu prietenii oricand doresc, iar acum acest beneficiu se apropie de final. Daca mai doriti sa activati cei 100 GB de internet gratuit pentru telefoanele si tabletele voastre, mai aveti disponibile doar cateva zile, pana pe 1 noiembrie, pentru a face acest lucru, Orange anuntand aceasta data ca cea finala.

Orange: ATENTIE, sunt ULTIMELE Zile in care mai este GRATUIT

Orange ofera de luni bune de zile aceasta gratuitate mare pentru clientii sai din toata tara, si avand in vedere pentru cat timp a fost ea extinsa, nu e exclus ca dupa 1 noiembrie sa nu mai fie prelungita din nou. Aceasta masura ar fi una cat se poate de normala pentru ca vorbim oricum despre cateva luni bune de zile in care ea a fost oferita, aproape jumatate de an, iar cei de la Orange trebuie la un moment dat sa mai si renunte la unele oferte speciale.

Orange a lansat oferta aceasta pentru toti clientii din Romania care sunt persoane fizice si au cartele prepay, sau abonamente, insa activarea sa se poate face exclusiv din contul de client My Orange, si nu de altundeva. Acest lucru limiteaza accesul la bonus doar pentru cei care au un asemenea cont, dar dupa cum v-am mai spus deja, acest lucru este perfect normal, cei de la Orange dorind sa ii convinga pe oameni sa fie activi si in platforma sa online.

Orange mai are si alte bonusuri pentru clientii care folosesc cartele prepay, sau au abonamente, asa ca n-ar strica sa va uitati cu foarte mare atentie la toate beneficiile care sunt disponibile chiar acum pentru noi toti.