RO-ALERT: Noua metoda de a avertiza romanii privind Coronavirus

RO-ALERT avertizare Coronavirus

RO-ALERT a devenit acum noua metoda mult mai eficieenta de a avertiza romanii cu privire la existenta ridicata a cazurilor de Coronavirus dintr-o anumita regiune din tara, si autoritatile folosesc sistemul in mod constant in ultima perioada pentru a tine oamenii informati cu privire la pandemie.

RO-ALERT le trimite oamenilor mesaj de alerta pe care nu el pot ignora, asa cum fac cu reclamele de la televizor, sau mesajele de pe Facebook, astfel ca indiferent daca vor, sau nu, vad mesajul transmis de catre autoritati, ceea ce asigura macar faptul ca stiu ce se intampla in jurul lor.

RO-ALERT este folosit de catre autoritati pentru ca e cea mai eficienta metoda de a atentiona oamenii cu privire la pericol, chiar daca nu toata lumea agreeaza ideea, e ramane totusi una folosita in tot mai multe zone din tara in care exista probleme din cauza noului Coronavirus, si sunt multe.

Decizia autoritatilor de a folosi RO-ALERT pentru acest lucru nu e una care a fost luata usor, cu siguranta, iar asta pentru ca e o masura destul de disperata, insa necesara din moment ce oamenii nu respecta intotdeauna asa cum ar trebui masurile de protectie impotriva Coronavirus.