CEC Bank: AVERTIZAREA de ULTIMA ORA pentru Clientii Romani

CEC Bank are o avertizare de ultima ora pentru clientii din toata Romania, iata la ce ne atrage atentia banca, si ce trebuie sa stim chiar acum.

CEC Bank impiedicare

CEC Bank a emis pentru toti clientii romani o avertizare extrem de importanta de care oricine ar trebui sa stie chiar in acest moment pentru ca vine ca un semnal de alarma foarte puternic, care ii si poate ajuta. CEC Bank face o avertizarea cu ocazia sarbatoririi zilei internetului, si spune ca toti romanii ar trebui sa fie extrem de atenti la ceea ce se intampla in mediul online pentru a nu risca sa ramana fara banii munciti cu greu de-a lungul anilor.

CEC Bank spune ca romanii ar trebui sa evite sa impartaseasca in mediul online orice fel de informatii personale, iar asta pentru ca ele pot fi folosite pentru a li se fura conturile bancare, si nu doar atat. CEC Bank ii atentioneaza pe clienti sa aiba grija, si sa nu se lase pacaliti de cei care spun ca reprezinta o “institutie oficiala”, sau ca ii contacteaza pe romani in calitate de “sursa oficiala” a unei entitati, iar asta pentru ca acea persoana ar putea incerca sa-i insele.

CEC Bank: AVERTIZAREA de ULTIMA ORA pentru Clientii Romani

CEC Bank vorbeste si despre marea problema din ultimele luni in ceea ce priveste fraudele facute online, concursurile, care in vasta majoritate a cazurilor sunt complet false, si facute cu alt scop decat cel declarat. In general, concursurile false de acest gen se sfarsesc prin a ii declara pe unii oameni castigatori a ceva, desi n-au castigat nimic, si aici li se cer datele personale, care pot fi folosite in scop malitios, conform informatiilor venite de la CEC Bank.

CEC Bank le cere romanilor sa fie foarte atenti la ceea ce se intampla pe internet, si la ceea ce fac, iar asta pentru ca pot fi victimele unor inselatorii asa cum nu si-au imaginat vreodata, ceea ce poate fi o problema foarte serioasa. E posibil ca CEC Bank sa fi avut clienti care au fost afectati serios de problemele de acest gen, iar acum incearca sa ii ajute si pe alti romani sa incerce sa evite sa aiba probleme serioase din cauza fraudelor online.

CEC Bank nu e prima, si nici ultima, banca de la care vin avertizari de acest gen in momentul de fata, asa ca ar fi bine ca toti clientii sa fie extrem de atenti la ceea ce se intampla, pentru a nu risca sa devina victime.