DACIA Logan: SECRETUL Urias Ascuns in Noile Modele de Masini

DACIA Logan are un secret urias dezvaluit pentru clientii care sunt interesati de noile masini, iata ce a ascuns producatorul roman in automobile.

DACIA Logan compartimentare

DACIA Logan vine cu foarte multe schimbari in versiunea noua pe care producatorul roman a lansat-o pentru clientii sai din toata tara, si din toata Europa, pana la urma, iar multi dintre clienti nu stiu chiar tot ceea ce se ascunde prin masina. Ei bine, astazi vorbim despre unul dintre secretele DACIA Logan care s-ar putea dovedi a fi important pentru foarte multa lume, iar asta deoarece e vorba despre o compartimentare noua, optionala desigur, pentru portbagaj.

DACIA Logan are in imaginea de mai jos prezentata compartimentarea care poate fi oferita pentru clientii care cumpara masina, ea fiind gandita pentru a ajuta la stabilizarea obiectelor care sunt plasate in interior. Puteti vedea ca exista delimitare pentru fiecare zona din portbagaj astfel incat sa incapa plase, bagaje de mici dimensiuni, baxuri cu apa, sau orice aveti nevoie sa carati cu a voastra DACIA Logan, fara sa se plimbe peste tot prin portbagaj.

DACIA Logan: SECRETUL Urias Ascuns in Noile Modele de Masini

dacia logan compartimentare portbagaj

DACIA Logan are aceasta compartimentare facuta pentru a fi in ajutorul clientilor care vor cumpara masinile, dar ea este optionala, si trebuie cumparata de catre clienti, putand fi deasemenea scoasa la nevoie. Ideea in sine este una foarte buna, iar asta si pentru ca vorbim despre posibilitatea de a ordona lucrurile in portbagaj intr-un asemenea mod incat clientii sa se bucure de folosirea cat mai eficienta de spatiul din DACIA Logan, care e mare.

DACIA Logan este o masina incapatoare, atat in ceea ce priveste pasagerii, cat si in ceea ce priveste portbagajul, astfel ca exista optiuni de depozitare foarte bune pentru oricine e interesat sa-si cumpere o asemenea partitionare. Dupa cum prea bine stiti, mai nicio masina nu vine cu asa ceva in mod standard, insa unele versiuni ale DACIA Logan au dotarea inclusa, pentru altele ea trebuind cumparata, si desigur ca nu e scumpa absolut deloc.

DACIA Logan urmeaza sa ajunga in reprezentantele din Romania in cursul lunilor urmatoare, astfel ca asteptam cu mare interes sa vedem si cat de mari vor fi vanzarile pentru noile versiuni atat de asteptate.