Apple vrea sa faca telefoane iPhone cu ecrane pliabile rezistente

apple telefoane iPhone cu ecrane pliabile rezistente

Apple lucreaza din greu la noi modele de telefoane iPhone care au ecrane pliabile, insa nu orice fel de ecrane, ci unele rezistente, care nu se crapa daca sunt indoite de prea multe ori, sau daca intra praf intre ele si balama, asa cum se intampla la alte telefoane, a se citi cele de la Samsung.

Apple ar vrea ca telefoanele iPhone pliabile sa aiba deasemenea un grad crescut de rezistenta la zgariere, ceva ce e perfect normal de asteptat la orice fel de telefon mobil, nu doar la unul pliabil, dar pentru ca acesta va costa o avere, ar trebui sa fie si foarte bine protejat.

Primul iPhone pliabil ar urma sa aiba un strat special aplicat peste ecranul sau pentru a se asigura faptul ca nu se va crapa indiferent cat de mult este pliat de catre clienti, dar desigur ca de la o schita la un produs real e cale lunga, si multe batai de cap pentru producator.

apple telefoane iPhone cu ecrane pliabile rezistente schita

Apple pare sa se fi uitat cu atentie la ceea ce a gresit Samsung cu telefoanele sale pliabile, asa sa ca atunci cand va lansa un iPhone pliabil, ceea ce e 100% sigur, o va face fara problemele pe care le vedem la cam toate telefoane de acest gen care au fost lansate pe piata.

Deocamdata nu se stie cand ar putea lansa Apple un iPhone pliabil, insa clientii sai asteapta cu mare nerabdare sa vada un asemenea produs, si daca tot stim ca se lucreaza la el, de ce sa nu ne gandim ca pentru 3000 de euro, sau cat va cere Apple, vom primi ceva bun ?