RCS & RDS: Veste INCREDIBILA, Ultimele Ore in care e GRATUIT

RCS & RDS are o veste incredibila pentru clientii sai din Romania, si nu numai, iar acestea sunt ultimele ore in care mai ofera totul gratuit.

RCS & RDS virtual

RCS & RDS isi bucura clientii din toata Romania cu o gratuitate la care foarte putini s-ar fi asteptat, dar care mai este valabila doar pentru cateva ore inainte de a disparea in totalitate, si nu se stie cand va mai reveni. Cei de la RCS & RDS au ajuns la final cu promotia privind cele 2 luni gratuite pentru optiunea HBO MAXPAK, promotia incepand acum cateva saptamani, iar in aceasta noapte va fi dezactivata pentru toata lumea din Romania.

RCS & RDS a anuntat inca de la bun inceput ca promotia cu gratuitate timp de 2 luni pentru HBO MAXPAK, pentru cei care activeaza extraoptiunea pentru prima oara, va fi disponibila pana pe 1 noiembrie, si iata ca maine este aceasta zi. Promotia pe care RCS & RDS o are este disponibila pentru oricare dintre clientii din Romania care nu au activa extraoptiunea MAXPAK in momentul de fata, si care nu au avut-o in momentul in care campania a inceput.

RCS & RDS: Veste INCREDIBILA, Ultimele Ore in care e GRATUIT

RCS & RDS virtual hbo

RCS & RDS ofera cu extraoptiunea MAXPAK posibilitatea de a urmari toate posturile HBO impreuna cu cele ale Cinemax, iar in primele 2 luni totul va fi gratuit pentru romanii care decid sa faca activarea. Partea interesanta este ca activarea extraoptiunii celor de la RCS & RDS le aduce si inscrierea intr-un concurs special care ii va aduce unul client posibilitatea de a participa intr-un nou seria al celor de la HBO care se numeste Bani Negri.

RCS & RDS ii ofera clientului posibilitatea de a participa la o experienta de realitate virtuala in cadrul acestui serial, indiferent ce anume inseamna asta, dar important e ca puteti participa in serial. Acesta este primul concurs pe care RCS & RDS il face cu un asemenea premiu, si vorbim despre o idee extrem de interesanta pe care o are compania, impreuna cu cei de la HBO, astfel ca va fi cu siguranta o experienta inedita pentru clienti.

RCS & RDS ar mai putea oferi aceasta extraoptiune cu o reducere similara in viitor, insa deocamdata mai aveti cateva ore pentru a o activa, dupa care va disparea pentru o buna perioada de timp.