Telekom: Anuntul de ULTIMA ORA pentru MILIOANE de Romani

Telekom a facut un anunt oficial pentru toti romanii din toata tara, si vorbim despre o veste pe care foarte multi o asteptau de ceva vreme.

Telekom black friday

Telekom a publicat fara foarte mult fast un anunt de ultima ora pentru milioane de clienti din toata Romania, dar si pentru ceilalti romani care poate sunt interesati de serviciile sale, si ar dori sa le contracteze. Telekom a anuntat Black Friday 2020, care se va desfasura in aceasta pagina pentru operatorul de telecomunicatii, un eveniment pe care mai toate companiile mari, sau mici, din Romania il organizeaza in cursul lunii noiembrie, la diverse date.

Telekom spune ca va organiza Black Friday 2020 undeva in cursul lunii noiembrie, fara a oferi totusi si informatii cu privire la data la care se va intampla totul, dar le spune tuturor clientilor ca aplicatia MyAccount ii va atentiona din timp. Telekom le recomanda clientilor sa isi instaleze aplicatia pentru a putea beneficia de a o notificare in momentul in care reducerile mari, sau mici, vor fi publicate pe website-ul sau pentru toata lumea care este interesata.

Telekom: Anuntul de ULTIMA ORA pentru MILIOANE de Romani

Telekom a surprins in fiecare an cu reduceri foarte bune pentru toti clientii sai din Romania, si nu este exclus sa vedem inclusiv anul acesta promotii grozave pentru toti cei care sunt dornici sa profite de situatia de acum. Telekom a avut in trecut promotii foarte bune atat pentru serviciile pe care le-a oferit, cat si pentru produsele pe care le-a vandut, iar in aceasta pagina ar trebui sa vedem fix acelasi lucru de la operator, desigur intr-o formula diferita.

Telekom, daca as sta bine si m-as gandi, ar putea pregati pentru Black Friday 2020 noi oferte cu care sa concureze RCS & RDS, adica servicii la preturi injumatatite pentru multe luni de zile, si gratuitate pentru diverse altele. Nu cred ca vom vedea chiar atat de multe produse cu preturi reduse subtantial, insa pe partea de servicii cred ca Telekom va avea un Black Friday 2020 care sa concureze foarte serios cu ceea ce face RCS & RDS acum, si cu ceea ce va pregati pentru evenimentul sau.

Telekom va organiza, cel mai probabil, evenimentul Black Friday 2020 in preajma mijlocului lunii, atunci cand a decis eMAG ca trebuie facut totul in Romania, deci ne putem astepta sa vedem atunci ofertele surpriza.