RCS & RDS: OFICIAL, Anunt URIAS pentru MILIOANE de Romani

RCS & RDS a facut un anunt urias astazi pentru milioane de romani din toata tara, iata ce mesaj a publicat, si ce trebuie sa stii chiar acum.

RCS & RDS black friday 2020

RCS & RDS este in aceasta seara in centrul unui foarte important anunt oficial care vine direct de la operatorul de telecomunicatii pentru toti clientii sai din tara, si e ceva de care milioane de romani mai mult ca sigur vor sa stie chiar acum. RCS & RDS a anuntat in mod oficial cand va organiza Black Friday 2020, grupul de telecomunicatii facand anuntul chiar pe website-ul sau, si e normal, pentru ca ziua cea mare se apropie cu pasi repezi.

RCS & RDS a anuntat ca va organiza Black Friday 2020 in ziua de 13 noiembrie, adica peste fix 11 zile, iar atunci vor fi foarte multe reduceri pentru o varietate de servicii pe care compania romaneasca le ofera pentru clientii sai. RCS & RDS va lansa campania de Black Friday 2020 pe 13 noiembrie deoarece tot atunci va avea loc si eMAG Black Friday 2020, astfel ca va profita de tot interesul din Romania pentru a isi anunta ofertele atunci.

RCS & RDS: OFICIAL, Anunt URIAS pentru MILIOANE de Romani

RCS & RDS black friday 2020 teaser

RCS & RDS spune ca vor exista oferte pentru toate serviciile pe care le ofera, si probabil pentru multe dintre produsele pe care le vinde prin intermediul magazinului sau online in momentul de fata, ceea ce desigur ca e o veste grozava. RCS & RDS evita sa spuna clar cam cat de mari vor fi reducerile pentru fiecare tip de serviciu, sau produs, in parte, insa daca ne uitam la ceea ce a facut anul trecut, in mod sigur vor exista preturi reduse cu 50% pentru multe dintre servicii, daca nu chiar la toate dintre ele.

RCS & RDS nu va oferi reduceri mari pentru telefoanele pe care le vinde in momentul de fata, ceea ce e foarte normal, compania concentrandu-se in general pe reduceri foarte mari pentru servicii, care sunt mai usor de oferit la promotie. Ar putea exista si gratuitati pentru clientii RCS & RDS care decid sa profite de Black Friday 2020 de ofertele existente, insa e greu de spus in ce masura vom avea parte de multe promotii de acest gen.

RCS & RDS va organiza, cel mai probabil, evenimentul sau de Black Friday 2020 pentru o perioada de o saptamana, daca ne uitam si la ceea ce a facut anul trecut, deci aveti suficient timp pentru a profita de tot.