Flanco: Ofera GRATUIT un iPhone 12 Pro pentru ORICARE Roman

Flanco GRATUIT iPhone 12 Pro

Flanco surprinde pe toata lumea astazi cu un anunt la care nimeni nu se astepta, iar asta pentru ca vorbim despre o gratuitate la care nimeni nu se astepta, magazinul online oferindu-le oricaror romani posibilitatea de a castiga un iPhone 12 Pro prin aceasta pagina chiar acum.

Flanco desfasoara in aceasta perioada o campanie de reduceri pentru Black Friday 2020, iar in tandem cu ea are si un concurs pe care-l face pentru a le oferi romanilor o varietate de premii, in aceasta situatie un iPhone 12 Pro, pe care absolut oricine il poate castiga, daca are noroc.

Flanco nu le cere clientilor sa cumpere ceva pentru a castiga un iPhone 12 Pro, deci daca sunteti interesati sa-l obtineti, atunci nu va trebui decat sa intrati in aceasta pagina, si sa faceti fix ceea ce scrie acolo, iar in cateva secunde veti fi inscrisi pentru a participa la acest concurs special.

Flanco va incepe sa vanda telefoanele din seria iPhone 12 abia din data de 13 noimebrie, astfel ca aveti suficient timp la dispozitie pentru a va inscrie si a participa la acest concurs special, dar desigur ca nu se stie cand anume se va termina el, asa ca n-ar strica sa va inscrieti din timp.

Flanco va oferi dupa iPhone 12 Pro si alte premii pentru clientii sai din toata Romania, oricine putand intra in cursa pentru a castiga acest telefon nou pe care compania Apple l-a lansat chiar in cursul lunii trecute pentru fanii din intreaga lume.